Helppo savuchili-naudanlihapasta

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
4 annosta

Tämän helpommaksi ei pastaruuan tekeminen enää muutu. Lisää kastikkeen ainekset vain kattilaan, lämmitä ja tarjoile pastan, cheddarjuuston ja kevätsipulin kanssa. Voit tehdä pastan niin Murea & Nopea -sarjan naudasta, possusta kuin kanastakin.

Raaka-aineet

400 g pastaa

suolaa

400 g maustettua tomaattikastiketta

1 pkt Atria Murea & Nopea Nauta Kebab 200g

200 g mustapapuja

2 tl chipotle-chilikastiketta

cheddarjuustoraastetta

kevätsipulia hienonnettuna

Valmistusohje

  1. Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kaada toiseen kattilaan tomaattikastike, Murea & Nopea -suikaleet, pavut ja chilikastike, ja kuumenna.
  3. Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon.
  4. Tarjoile naudanlihapasta cheddarraasteen sekä kevätsipulin kanssa.