Grillattua raakamakkaraa, marinoitua kurkkua ja hunaja-sinappimajoneesia

Työaika Kokonaisaika 30 min
2-4 annosta

Grillaa Atria Artesaani -raakamakkarat ja valmista  kylkeen raikasta marinoitua kurkkua ja herkullista hunaja-sinappimajoneesia. Ja helppo kesäinen ateria on valmis!

Raaka-aineet

1 pkt Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara 240g

Marinoitu kurkku:

1/2 kurkku

3 rkl sokeria

1/2 tl suolaa

1/2 dl omenaviinietikkaa

Hunaja-sinappimajoneesi:

2 dl majoneesia

2 rkl hunajaa

1/2 dl väkevää sinappia

Tarjoiluun:

1/2 dl ruohosipulisilppua

Valmistusohje

  1. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita sokeri, suola ja etikka kurkun joukkoon ja anna maustua hetki jääkaapissa.
  2. Sekoita majoneesin sekaan hunaja ja sinappi. Laita myös majoneesi jääkaappiin odottamaan.
  3. Grillaa makkarat kypsiksi ja tarjoile ne lisukkeineen esimerkiksi grillitaskusta.