Grillattua raakamakkaraa, marinoitua kurkkua ja hunaja-sinappimajoneesia
Grillaa Atria Artesaani -raakamakkarat ja valmista kylkeen raikasta marinoitua kurkkua ja herkullista hunaja-sinappimajoneesia. Ja helppo kesäinen ateria on valmis!
Raaka-aineet
1 pkt Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara 240g
Marinoitu kurkku:
1/2 kurkku
3 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
1/2 dl omenaviinietikkaa
Hunaja-sinappimajoneesi:
2 dl majoneesia
2 rkl hunajaa
1/2 dl väkevää sinappia
Tarjoiluun:
1/2 dl ruohosipulisilppua
Valmistusohje
- Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita sokeri, suola ja etikka kurkun joukkoon ja anna maustua hetki jääkaapissa.
- Sekoita majoneesin sekaan hunaja ja sinappi. Laita myös majoneesi jääkaappiin odottamaan.
- Grillaa makkarat kypsiksi ja tarjoile ne lisukkeineen esimerkiksi grillitaskusta.