Grillattua gouda-raakamakkaraa, marinoitua kurkkua ja hunaja-sinappimajoneesia

30 min kokonaisaika
2-4
Grillattua gouda-raakamakkaraa, marinoitua kurkkua ja hunaja-sinappimajoneesia
30 min kokonaisaika
2-4

Raaka-aineet

1 pkt Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara Gouda 240g

Marinoitu kurkku:

1/2 kurkku

3 rkl sokeria

1/2 tl suolaa

1/2 dl omenaviinietikkaa

Hunaja-sinappimajoneesi:

2 dl majoneesia

2 rkl hunajaa

1/2 dl väkevää sinappia

Tarjoiluun:

1/2 dl ruohosipulisilppua

Ohje

Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita sokeri, suola ja etikka kurkun joukkoon ja anna maustua hetki jääkaapissa.

Sekoita majoneesin sekaan hunaja ja sinappi. Laita myös majoneesi jääkaappiin odottamaan.

Grillaa makkarat kypsiksi ja tarjoile ne lisukkeineen esimerkiksi grillitaskusta.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut