Grillattua gouda-raakamakkaraa, marinoitua kurkkua ja hunaja-sinappimajoneesia

Atria Artesaani Raakamakkara Goudasta valmistuu grillaamalla herkullinen kesäateria. Valmista lisäksi marinoitua kurkkua.
Raaka-aineet
1 pkt Artesaani
Marinoitu kurkku:
1/2 kurkku
3 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
1/2 dl omenaviinietikkaa
Hunaja-sinappimajoneesi:
2 dl majoneesia
2 rkl hunajaa
1/2 dl väkevää sinappia
Tarjoiluun:
1/2 dl ruohosipulisilppua
Ohje
Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita sokeri, suola ja etikka kurkun joukkoon ja anna maustua hetki jääkaapissa.
Sekoita majoneesin sekaan hunaja ja sinappi. Laita myös majoneesi jääkaappiin odottamaan.
Grillaa makkarat kypsiksi ja tarjoile ne lisukkeineen esimerkiksi grillitaskusta.