Buffalo-kanaburger
Työaika 30 min Kokonaisaika 45 min
5 annosta
Buffalo-kanaburgerissa burgeriin yhdistyvät klassiset wingsien maut. Rapeaksi paistettu kananfilee, täyteläinen sinihomejuustomajoneesi ja tulinen buffalo-kastike toimivat loistavasti hampurilaisessa.
Raaka-aineet
1 pktAtria Kanan Paneroitu Minuuttifilee Country Style 600g
1/2 dl öljyä paistamiseen
2 porkkanaa ohuiksi siivuiksi suikaloituna
5 hampurilaissämpylää
1 pss jääsalaattia
1 dl buffalo-kastiketta
Sinihomejuustomajoneesi
1 dl kuohukermaa
1/2 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 dl murennettua sinihomejuustoa
2 dl täysmajoneesia
mustapippuria myllystä
Valmistusohje
- Kiehauta kerma ja valkosipuli.
- Laita sinihomejuusto kulhoon ja kaada kuuma kerma päälle. Surauta tasaiseksi sauvasekoittimella ja jäähdytä.
- Sekoita jäähtynyt juustoseos majoneesin joukkoon. Mausta vielä mustapippurilla.
- Ota kanafileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kokkausta.Paista kuumalla pannulla runsaassa öljyssä yhteensä noin 8 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on + 75 astetta.
- Lämmitä hampurilaissämpylät pannulla tai uunissa.
- Kokoa sämpylöiden väliin sinihomejuustomajoneesia, salaattia, porkkanasuikaleita, rapeat kanafileet ja buffalo-kastiketta.