Buffalo-kanaburger

Buffalo-kanaburgerissa yhdistyvät klassiset wingsien maut. Rapeaksi paistettu kananfilee, täyteläinen sinihomejuustomajoneesi ja tulinen buffalo-kastike toimivat loistavasti hampurilaisessa
Raaka-aineet
Sinihomejuustomajoneesi
1 dl kuohukermaa
1/2 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 dl murennettua sinihomejuustoa
2 dl täysmajoneesia
mustapippuria myllystä
1 pkt Atria Kanan Paneroitu Minuuttifilee Country Style 600g
1/2 dl öljyä paistamiseen
2 porkkanaa ohuiksi siivuiksi suikaloituna
5 hampurilaissämpylää
1 pss jääsalaattia
1 dl buffalo-kastiketta
Ohje
Kiehauta kerma ja valkosipuli. Laita sinihomejuusto kulhoon ja kaada kuuma kerma päälle. Surauta tasaiseksi sauvasekoittimella ja jäähdytä. Sekoita jäähtynyt juustoseos majoneesin joukkoon. Mausta vielä mustapippurilla.
Ota kanafileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kokkausta. Paista kuumalla pannulla runsaassa öljyssä yhteensä noin 8 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on + 75 astetta.
Lämmitä hampurilaissämpylät pannulla tai uunissa. Kokoa sämpylöiden väliin sinihomejuustomajoneesia, salaattia, porkkanasuikaleita, rapeat kanafileet ja buffalo-kastiketta.