Buffalo-kanaburger

Työaika Kokonaisaika 45 min
5 annosta

Buffalo-kanaburgerissa yhdistyvät klassiset wingsien maut. Rapeaksi paistettu kananfilee, täyteläinen sinihomejuustomajoneesi ja tulinen buffalo-kastike toimivat loistavasti hampurilaisessa

Raaka-aineet

Sinihomejuustomajoneesi

1 dl kuohukermaa

1/2 valkosipulinkynsi hienonnettuna

1 dl murennettua sinihomejuustoa

2 dl täysmajoneesia

mustapippuria myllystä

1 pkt Atria Kanan Paneroitu Minuuttifilee Country Style 600g

1/2 dl öljyä paistamiseen

2 porkkanaa ohuiksi siivuiksi suikaloituna

5 hampurilaissämpylää

1 pss jääsalaattia

1 dl buffalo-kastiketta

Valmistusohje

  1. Kiehauta kerma ja valkosipuli.
  2. Laita sinihomejuusto kulhoon ja kaada kuuma kerma päälle. Surauta tasaiseksi sauvasekoittimella ja jäähdytä.
  3. Sekoita jäähtynyt juustoseos majoneesin joukkoon. Mausta vielä mustapippurilla.
  4. Ota kanafileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kokkausta.Paista kuumalla pannulla runsaassa öljyssä yhteensä noin 8 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on + 75 astetta.
  5. Lämmitä hampurilaissämpylät pannulla tai uunissa.
  6. Kokoa sämpylöiden väliin sinihomejuustomajoneesia, salaattia, porkkanasuikaleita, rapeat kanafileet ja buffalo-kastiketta.