Buffalo-kanaburger

Työaika 30 min Kokonaisaika 45 min
5 annosta
Buffalo_kanaburger.jpg

Buffalo-kanaburgerissa burgeriin yhdistyvät klassiset wingsien maut. Rapeaksi paistettu kananfilee, täyteläinen sinihomejuustomajoneesi ja tulinen buffalo-kastike toimivat loistavasti hampurilaisessa.

Raaka-aineet

1 pktAtria Kanan Paneroitu Minuuttifilee Country Style 600g

1/2 dl öljyä paistamiseen

2 porkkanaa ohuiksi siivuiksi suikaloituna

5 hampurilaissämpylää

1 pss jääsalaattia

1 dl buffalo-kastiketta

Sinihomejuustomajoneesi

1 dl kuohukermaa

1/2 valkosipulinkynsi hienonnettuna

1 dl murennettua sinihomejuustoa

2 dl täysmajoneesia

mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Kiehauta kerma ja valkosipuli.
  2. Laita sinihomejuusto kulhoon ja kaada kuuma kerma päälle. Surauta tasaiseksi sauvasekoittimella ja jäähdytä.
  3. Sekoita jäähtynyt juustoseos majoneesin joukkoon. Mausta vielä mustapippurilla.
  4. Ota kanafileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kokkausta.Paista kuumalla pannulla runsaassa öljyssä yhteensä noin 8 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on + 75 astetta.
  5. Lämmitä hampurilaissämpylät pannulla tai uunissa.
  6. Kokoa sämpylöiden väliin sinihomejuustomajoneesia, salaattia, porkkanasuikaleita, rapeat kanafileet ja buffalo-kastiketta.
Kermaiset_kanan_paistileikkeet_4x5 (1).jpg
Kermainen kana-herkkusienipata 0
Tutustu reseptiin
airfryer_fajitas_kädet_vaaka.jpg
Helpot fajitakset jauhelihalla 3
Tutustu reseptiin
bang bang kana.jpg
Bang Bang Nyhtökana tai -kalkkuna 0
Tutustu reseptiin
Teriyaki-hampurilainen_720x910_2.jpg
Teriyakiburgerit 0
Tutustu reseptiin
perinteiset-pippuripihvit-ja-kermaperunat.jpg
Perinteiset pippuripihvit ja kermaperunat 4
Tutustu reseptiin