Italianpatonki paahdetulla kanafileellä

Työaika 5 min Kokonaisaika 5 min
4 annosta
Italian_leipä_vaaka.jpg

Italialaisen keittiön inspiroimana tämä patonki sopii mainiosti kevyeksi lounaaksi, evääksi tai vaikkapa piknikille. Se on helppo valmistaa ja täyttää, mutta samalla täynnä vivahteikkaita makuja, jotka vievät sinut ajatuksissasi Italian aurinkoisiin maisemiin. Tämä patonki on loistava vaihtoehto silloin, kun haluat nopean, mutta herkullisen aterian!

Raaka-aineet

2 kpl patonkia (á 250g)

2-3 kpl isoa tomaattia

100 g jääsalaattia

1 dl valmista pestokastiketta

1 pkt Atria Ohuen Ohut Paahdettu Kanafilee 150g

Valmistusohje

  1. Halkaise patongit. Huuhtele ja leikkaa ohuiksi siivuiksi tomaatit. Huuhtele ja valuta hyvin salaatti.
  2. Levitä pestoa patonkien molemmille leikkauspinnoille. Asettele patongin sisään muutama salaatin lehti, runsaasti tomaattisiivuja ja reilusti Ohuen Ohut Paahdettu Kanafileetä. Paina kiinni ja nauti!