Chorizot, Grana Padano -perunat ja pisto
![](/globalassets/atria.fi/reseptikuvat/helmikuu21/andalucian-raakamakkaraa-patatas-bravas-ja-pisto.jpg?preset=full-mobile)
Grillatut Atria Artesaani Chorizo-raakamakkarat ja juustoiset grilliperunat ovat helppo ja herkullinen vaihtoehto kesäiseksi lounaaksi tai päivälliseksi. Annoksen kruunaavat aioli sekä ihana pisto.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara Chorizo 240g
1 pkt Atria Perunat Valkosipulilla ja Grana Padano -Juustolla 500g
aiolia
Pisto:
1/2 sipuli hienonnettuna
1 tl oliiviöljyä
1/2 paprika kuutioituna
1/2 kesäkurpitsa kuutioituna
1 tomaatti kuutioituna
1 rkl sokeria
1 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
suolaa
mustapippuria
Valmistusohje
- Kuullota sipulia hetki öljytyllä pannulla.
Lisää paprika ja kesäkurpitsa, ja paista hetki. - Lisää tomaatti ja sokeri, ja anna seoksen hautua hetki miedolla lämmöllä. Sekoita lopuksi joukkoon lehtipersilja, suola ja pippuri.
- Grillaa makkarat ja perunat pakkausten ohjeiden mukaan.
- Tarjoile makkarat perunoiden, aiolin sekä piston kanssa.