Chorizot, Grana Padano -perunat ja pisto

Työaika Kokonaisaika 40 min
2-3 annosta
Andalucian-raakamakkaraa-patatas-bravas-ja-pisto.jpg

Grillatut Atria Artesaani Chorizo-raakamakkarat ja juustoiset grilliperunat ovat helppo ja herkullinen vaihtoehto kesäiseksi lounaaksi tai päivälliseksi. Annoksen kruunaavat aioli sekä ihana pisto.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara Chorizo 240g

1 pkt Atria Perunat Valkosipulilla ja Grana Padano -Juustolla 500g

aiolia

Pisto:

1/2 sipuli hienonnettuna

1 tl oliiviöljyä

1/2 paprika kuutioituna

1/2 kesäkurpitsa kuutioituna

1 tomaatti kuutioituna

1 rkl sokeria

1 rkl hienonnettua lehtipersiljaa

suolaa

mustapippuria

Valmistusohje

  1. Kuullota sipulia hetki öljytyllä pannulla.
    Lisää paprika ja kesäkurpitsa, ja paista hetki.
  2. Lisää tomaatti ja sokeri, ja anna seoksen hautua hetki miedolla lämmöllä. Sekoita lopuksi joukkoon lehtipersilja, suola ja pippuri.
  3. Grillaa makkarat ja perunat pakkausten ohjeiden mukaan. 
  4. Tarjoile makkarat perunoiden, aiolin sekä piston kanssa.