Atria x MyBnB

ATRIA JATKAA YHTEISTYÖTÄ MYBNB LIVEN KANSSA MYÖS TÄNÄ VUONNA! 🏋

 

MyBnB Live on liikunnan ammattilaisten ylläpitämä maksuton palvelu, jonka tavoitteena on pitää suomalaiset liikkeessä - ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Atria jatkaa ilolla yhteistyötään MyBnB:n kanssa myös tänä vuonna 2024. 

 

TUTUSTU ATRIAN SPONSOROIMIIN VALMENNUKSIIN TÄSTÄ.

 

"Olemme otettuja siitä, että Atria on vuodesta toiseen tukenut toimintaamme ja mahdollistanut MyBnB Livessä toimivien valmentajiemme tärkeän työn. Koko tiimillämme on vilpitön halu auttaa suomalaisia voimaan paremmin ja olemme kiitollisia siitä että Atria on alusta asti toiminut kumppaninamme suunnannäyttäjänä ja esimerkkinä myös muille Suomessa toimiville yrityksille.

 

Yhteistyömme Atrian kanssa on alusta asti tuntunut luontevalle, sillä jaamme yhteisen tavoitteen;

Sekä Atrialaiset että me MyBnB:läiset haluamme, että suomalaiset perheet voivat paremmin ja viettäisivät enemmän aikaa yhdessä. Atrian tavoitteena on koota perheet yhdessä hyvän ruoan äärelle samalla kun me kannustamme perheitä yhdessä liikkumaan, harrastamaan ja kokemaan liikunnan tuoman onnistumisen tunteen iästä tai kuntotasosta riippumatta. 

 

Komppaamme Atriaa sataprosenttisesti ja uskomme että siinä missä hyvä ruoka myös oikeanlainen liike tuo paremman mielen meille jokaiselle.

 

Paras kiitos yhteistyöstämme on se, kun saamme viikottain satoja ja taas satoja kiitoksia kuluttajilta eri puolilta Suomea.

 

Iloiset kohtaamiset lapsiperheiden kanssa kauppakeskuksissa sekä kahdesti viikossa Atrian mahdollistamien hyvinvointihetkien keräämät kiitokset MyBnB liven kanavilla Facebookissa,  Instagramissa ja Facebookissa todistavat sen että olemme oikealla tiellä ja saamme yhdessä aikaan jotain ainutkertaista.

 

Olemme MyBnB Live -tiimin nimissä luvanneet Suomen kansalle, että jatkamme kuluttajille maksutonta hyvän olon toimintaamme niin kauan, kun ihmiset haluavat liikkua ja kumppanimme haluavat työmme mahdollistaa.

 

Haluammekin kiittää jokaista Atrialaista upeasta hyvän mielen yhteistyöstä, lukemattomista onnistumisista, kuluttajien kiitoksista ja kaikesta hyvästä, jota olemme saaneet suomalaisille jo 4 vuoden yhteistyömme aikana jakaa."

 

  1. T: Tiina ja koko MyBnB tiimi

 

mybnb_porukka_kiertueella.jpeg

KIINNOSTAISIKO ARKIRUOKAVINKIT?

heidi_intialainen_kanakastike.jpg

Atria tuottaa arkiruokavinkkejä osana MyBnB yhteistyötä. Löydä helpot ja terveelliset ideat linkin takaa!