Atrian arkiruokavinkit

ETSITKÖ NOPEITA JA HELPPOJA ARKIRUOKAVINKKEJÄ? 😋

 

Olet oikeassa paikassa! Täältä löydät helpot reseptit, jotka tuovat vaihtelua arjen ruokapöytään.

 

Herkullinen intialainen kanakastike on täydellinen vaihtoehto arki-illan ateriaksi. Valmista se helposti kotona ja nauti mausteisen kastikkeen ja mehevän kanan yhdistelmästä riisin tai naan-leivän kanssa. 

 

Toinen nopea ja helppo vaihtoehto ovat lämpimät voileivät. Täytä ne omien mieltymystesi mukaan esimerkiksi juustolla, kinkulla ja kasviksilla. Paista voileivät uunissa hetken aikaa, kunnes ne ovat saaneet kauniin kullanruskean värin ja juusto on sulanut täydellisesti. Lämmin voileipä on loistava vaihtoehto kiireisen päivän päätteeksi, ja se valmistuu käden käänteessä.

 

Kokeile myös chicken katsua, joka on japanilainen ruokalaji, joka koostuu rapeaksi paistetusta kanasta ja herkullisesta kastikkeesta. Tarjoile se höyrytetyn riisin ja raikkaan salaatin kanssa, ja saat täyteläisen ja maukkaan aterian, joka ilahduttaa koko perhettä.

 

Nämä reseptit sopivat täydellisesti kiireisiin arki-iltoihin, ja ne ovat helppoja valmistaa ilman suurta vaivaa. Kurkkaa videot, inspiroidu ja kokeile rohkeasti uusia makuja!

MIKÄ MYBNB YHTEISTYÖ?

mybnb_porukka_kiertueella.jpeg

Arkiruokavinkit ovat toteutettu yhteistyössä MyBnB:n kanssa.