Surf and turf -vartaat kanamakkarasta

Työaika Kokonaisaika 30 min
4 annosta

Onko surf & turf tuttu juttu? Tässä versiossa lihaa ja mereneläviä yhdistellään kesän herkullisimpiin vartaisiin: mukana jalapenolla maustettuja kanamakkaroita, jättikatkarapuja, ananasta ja kevätsipulia. Niin ja pikkuiset korianteriöljyt vielä päälle! Ota resepti haltuun seuraavaa grillauskertaa varten.

Raaka-aineet

2 pkt Atria Artesaani Lempeä Jalapeno Kanamakkara 240g

400 g jättikatkaravunpyrstöjä

1/2 ruukku korianteria

1/2 dl oliiviöljyä

1 kpl lime

1/2 ananas

4 kpl kevätsipulin vartta

Lisäksi

8 varrastikkua

Valmistusohje

  1. Laita varrastikut likoamaan veteen ja nosta kanamakkarat ja ravunpyrstöt huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillaamista.
  2. Hienonna korianteri, siirrä kulhoon ja sekoita joukkoon öljy. Purista sekaan myös limen mehu.
  3. Kuori ananas ja leikkaa se kuutioiksi. Älä käytä kovaa keskustaa. Pilko makkarat ja kevätsipulin varret.
  4. Laita grilli kuumenemaan ja kokoa vartaat. Pujottele vuorotellen vartaisiin ravunpyrstöjä, makkaraa, ananasta ja kevätsipulia. Grillaa vartaita noin kolme minuuttia per puoli. Nosta valmiit vartaat tarjoiluastialle ja viimeistele korianteriöljyllä.