Piece by piece -Essin nopea kana-pestopasta

Työaika Kokonaisaika 10 min
Ruokailijoiden nälästä riippuen 6-8 hengelle. annosta

Piece py piece -blogia kirjoittaa jyväskyläläinen kahden lapsen äiti Essi. Essin kiireisessä arjessa usein isoin päänvaiva tuntuu olevan se, mitä syödään ruoaksi. Kuka ehtii laittaa ruoan töiden jälkeen, ennen kuin kenellekään ehtii iskeä nälkäkiukku tai pitäisi jo joutaa harrastuksiin? Ja mikä ylipäätään olisi tarpeeksi nopea ja helppo, mutta samalla koko pesueelle maistuva ja jollain tasolla ravitseva ruoka? Essi löysi Murea & Nopea -suikaleista varsinaisen kiireisimpien iltapäivien pelastuksen, ja kokkasi niistä mm. superhelppoa kana-pestopastaa.

Raaka-aineet

500 g nopeasti keittyvää pastaa

1 pkt Atria Murea & Nopea Kana Miedosti Mausteinen 250g

1 prk pestoa

2 dl ruokakermaa

suola & pippuri oman maun mukaan

1 rs miniluumutomaatteja

Valmistusohje

  1. Keitä pasta juuri ja juuri kypsäksi ja samaan aikaan tee kastike kasarissa.
  2. Lämmitä ensin pannulla suikaleet, ja lisää joukkoon pesto ja ruokakerma.
  3. Kun pastat ovat kypsät, lisää ne kastikkeen joukkoon ja mausta oman makuun sopivaksi suolalla ja pippurilla.
  4. Ihan viimeisenä sekoitetaan joukkoon puolitetut miniluumutomaatit. Ja näin meillä on valmis koko perheelle maistuva pasta 10 minuutissa!