Omenainen possukastike

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta

Tämä maukas ja helppo omenainen possukastike valmistuu vain puolessa tunnissa herkutteluun. Kokeilethan sinäkin ja tykkää toki reseptistä jos tämä herkku oli sinun mieleesi.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Possun Lihasuikale 350g

1 kpl sipuli

2-3 kpl kotimaista omenaa

2 rkl rypsiöljyä

2 dl aitoa omenasiideriä

1 tl suolaa

1 tl kuivattua rakuunaa

1/4 tl mustapippuria

1 prk ranskankermaa (150g)

Valmistusohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistamista.
  2. Hienonna sipuli. Leikkaa omenoista kodat pois ja lohko omenat reiluiksi kuutioiksi.
  3. Ruskista lihasuikaleet pannussa öljytilkassa. Lisää sipuli ja jatka paistamista noin 5 minuuttia.
  4. Lisää omenakuutiot, siideri ja mausteet. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia.
  5. Ota pannu liedeltä ja lisää ranskankerma. Sekoita ja lämmitä kastiketta matalla lämmöllä minuutin verran. Tarjoa esimerkiksi paistetulla sipulilla maustetun perunamuusin kanssa.