Omenainen possukastike

Tämä maukas ja helppo omenainen possukastike valmistuu vain puolessa tunnissa valmiiksi herkutteluun. Kokeilethan sinäkin, ja tykkää toki reseptistä jos tämä herkku oli sinun mieleesi!
Raaka-aineet
1 pkt Atria Possun Lihasuikale 350g
1 kpl sipuli
2-3 kpl kotimaista omenaa
2 rkl rypsiöljyä
2 dl aitoa omenasiideriä
1 tl suolaa
1 tl kuivattua rakuunaa
1/4 tl mustapippuria
1 prk ranskankermaa (150g)
Valmistusohje
- Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistamista.
- Hienonna sipuli. Leikkaa omenoista kodat pois ja lohko omenat reiluiksi kuutioiksi.
- Ruskista lihasuikaleet pannussa öljytilkassa. Lisää sipuli ja jatka paistamista noin 5 minuuttia.
- Lisää omenakuutiot, siideri ja mausteet. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia.
- Ota pannu liedeltä ja lisää ranskankerma. Sekoita ja lämmitä kastiketta matalla lämmöllä minuutin verran. Tarjoa esimerkiksi paistetulla sipulilla maustetun perunamuusin kanssa.