Nakki-currykeitto
Herkullinen ja helppo Nakki-currykeitto tarjoaa nopeasti valmistuvan, täyteläisen ja mausteisen makuelämyksen. Atria Rehti Lihaisat Nakit antavat keitolle runsaasti makua, kun ne yhdistetään keltaiseen currytahnaan ja tuoreisiin kasviksiin. Tässä reseptissä lämmittävät mausteet ja raikkaat kasvikset muodostavat täydellisen yhdistelmän. Tämä keitto sopii mainiosti niin arki-illan lämpimäksi ateriaksi kuin viikonlopun kevyeksi herkuksi.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Rehti Lihaisa Nakkeja 280 g
1 kpl sipuli
3 kpl porkkanaa
1 kpl parsakaali
2 rkl öljyä
3 tl keltaista currytahnaa
5 dl kasvislientä
400 g kookosmaitoa
1 tl suolaa
1 kpl lime
Viimeistelyyn
korianteria
chiliä
cashewpähkinöitä
Valmistusohje
- Pilko nakit ja siivuta sipuli. Kuori porkkanat ja leikkaa ne kiekoiksi. Irrota parsakaalista kukinnot ja leikkaa varsi paloiksi. Leikkaa chili ohuiksi renkaiksi.
- Kuumenna öljy kattilassa. Lisää currytahna ja nakit. Paista muutama minuutti ja lisää sipulit ja porkkanat. Paista vielä 5 minuuttia. Lisää liemi ja kookosmaito. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
- Lisää parsakaalin varret ja nuput, ja keitä vielä 5 minuuttia. Mausta suolalla ja limen mehulla. Tarjoa korianterin, chilirenkaiden ja cashewpähkinöiden kera.