Kana-nektariinisalaatti

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta
kana-nektariinisalaatti.jpg

Kesäisen raikas salaatti, jossa maistuu mehevät grillatut nektariinit, makeat sokeriherneet ja rapsakat retiisit. Grillattu kana antaa salaatille ruokaisuutta ja raikas nektariinivinegretti viimeistelee ihanan kesäisen makuelämyksen.

Raaka-aineet

150 g sokeriherneitä

6 kpl retiisiä

1 dl pekaanipähkinöitä

n. 180 g salaattisekoitusta

3 kpl nektariinia

Nektariinivinegretti

1 kpl nektariini

1 rkl hunajaa

2 rkl valkoviinietikkaa

½ tl suolaa

¾ dl oliiviöljyä

1 pktAtria Kanan Ohut Fileeleike Naturel 480g

Valmistusohje

  1. Ota fileet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsentämistä.
  2. Valmista nektariinivinegretti. Leikkaa nektariini neljään osaan ja poista kivi. Laita kaikki kastikkeen ainekset kulhoon ja surauta sauvasekoittimella tasaiseksi.
  3. Pilko sokeriherneet ja leikkaa retiisit ohuiksi siivuiksi. Rouhi pekaanipähkinät veitsellä reilun kokoisiksi paloiksi.
  4. Levitä tarjoiluvadille runsaasti salaattisekoitusta. Levitä salaattipohjan päälle herneet, retiisit ja pekaanipähkinät.
  5. Leikkaa nektariinit puoliksi tai neljään osaan, poista kivet.
  6. Grillaa kananfileitä noin 12-15 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on 75°C.
  7. Grillaa nektariineja noin viisi minuuttia, käännä puolivälissä.
  8. Leikkaa kananfileet siivuiksi ja levitä ne, ja nektariinit salaatin päälle.
  9. Tarjoile salaatin kanssa nektariinivinegrettiä.
Joulumakaronilaatikko_annos_1_1_1.jpg
Joulumakaronilaatikko 0
Tutustu reseptiin
Viiden-minuutin-tex-mex-kanakulho.jpg
Texmex-kanakulho 0
Tutustu reseptiin
Marokkolainen _kanakeitto_720x910.jpg
Marokkolainen kanakeitto 6
Tutustu reseptiin
nakkipannu.jpg
Nakkipata 3
Tutustu reseptiin
Broilerikebab.jpg
Kanakebab 7
Tutustu reseptiin