Naudanliha-avokado-onigirazu

Työaika 15 min Kokonaisaika 35 min
4 annosta

Nopea ja trendikäs naudanliha-avokado-onigirazu tarjoaa täydellisen makuelämyksen! Tämä moderni versio perinteisestä japanilaisesta ruoasta yhdistää Atria Minuuttisuikaleiden kätevyyden herkulliseen ruokailuun. Tämä herkullinen ja ravitseva ateria sopii täydellisesti lounaaksi tai vaikka piknik-evääksi. Helppo valmistaa ja vielä helpompi syödä - vain 15 minuuttia, ja herkullinen ateria on valmis nautittavaksi!

Raaka-aineet

1 pkt Atria Minuuttisuikale Naudasta 300 g

1 dl sushiriisiä

2 tl sokeria

1,5 rkl riisiviinietikkaa

2 rkl seesamiöljyä

3 rkl soijaa

4 kpl norilevyä

4 rkl valmista chilimajoneesia

4 rkl tuorejuustoa

1 kpl avokado

1 kpl kurkku

Valmistusohje

  1. Keitä riisi pakkauksen mukaan. Mausta sokerilla ja riisiviinietikalla. Anna jäähtyä.
  2. Lämmitä paistinpannu ja lisää seesamiöljy. Paista naudan minuuttisuikaleet ja mausta lopuksi soijalla.
  3. Siivuta avokado ja leikkaa kurkusta 20–24 ohutta siivua.
  4. Leikkaa norilevyihin saksilla viilto alareunan keskeltä kohti levyn keskikohtaa. Täytä levy neljässä osassa nelikenttämäisesti: riisillä, lihalla, tuorejuustolla ja avokadolla sekä kurkulla ja majoneesilla. Taittele neliöksi ja leikkaa halutessasi vielä puoliksi.