Naudanliha-avokado-onigirazu
Nopea ja trendikäs naudanliha-avokado-onigirazu tarjoaa täydellisen makuelämyksen! Tämä moderni versio perinteisestä japanilaisesta ruoasta yhdistää Atria Minuuttisuikaleiden kätevyyden herkulliseen ruokailuun. Tämä herkullinen ja ravitseva ateria sopii täydellisesti lounaaksi tai vaikka piknik-evääksi. Helppo valmistaa ja vielä helpompi syödä - vain 15 minuuttia, ja herkullinen ateria on valmis nautittavaksi!
Raaka-aineet
1 pkt Atria Minuuttisuikale Naudasta 300 g
1 dl sushiriisiä
2 tl sokeria
1,5 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl seesamiöljyä
3 rkl soijaa
4 kpl norilevyä
4 rkl valmista chilimajoneesia
4 rkl tuorejuustoa
1 kpl avokado
1 kpl kurkku
Valmistusohje
- Keitä riisi pakkauksen mukaan. Mausta sokerilla ja riisiviinietikalla. Anna jäähtyä.
- Lämmitä paistinpannu ja lisää seesamiöljy. Paista naudan minuuttisuikaleet ja mausta lopuksi soijalla.
- Siivuta avokado ja leikkaa kurkusta 20–24 ohutta siivua.
- Leikkaa norilevyihin saksilla viilto alareunan keskeltä kohti levyn keskikohtaa. Täytä levy neljässä osassa nelikenttämäisesti: riisillä, lihalla, tuorejuustolla ja avokadolla sekä kurkulla ja majoneesilla. Taittele neliöksi ja leikkaa halutessasi vielä puoliksi.