Natalia Salmelan Vihreä kana-vuohenjuustowrap

Työaika 10 min Kokonaisaika 10 min
2 annosta
natalia-salmelan-kana-vuohenjuustowrap.jpg

Satokausikalenterin toimitusjohtaja ja WTD-blogia kirjoittava Natalia Salmela hyödynsi tässä rieskawrap-reseptissään vihanneslokerossaan majailevia broccoliinia ja kesäkurpitsaa. Molemmat päätyivät rieskan väliin tällä kertaa pannun kautta, mutta Natalia muistuttaa, että sekä broccoliini ja kesäkurpitsa ovat siitä kivoja kasviksia, että ne sopivat sekä sellaisenaan, että kypsennettyinä syötäväksi. Oikein kiireisenä hetkenä ne voi siis rullata rieskaan myös suoraan pakkauksista, pelkän huuhtelun kautta. Broccolinin ja kesäkurpitsan sijaan voit toki kietasta wrapiin kasviksia oman makusi, tai vihanneslokerosi tarjonnan mukaan.

Raaka-aineet

4 rieskaa

1 pieni kesäkurpitsa

öljyä kuullottamiseen

100 g broccoliinia

1/2 pkt Atria Murea & Nopea Kana Miedosti Mausteinen 250g

2 rkl pehmeää vuohenjuustoa

basilikaa koristeluun

Valmistusohje

  1. Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäissuunnassa ohuksi suikaleiksi. Sivele rieska vuohenjuustolla.
  2. Lisää pannulle öljy ja kuullota kesäkurpitsaa ja broccoliineja noin 5 minuutin ajan käännellen. Lisää pannulle Atria Murea & Nopea Kana -suikaleet ja pyöräytä kasvisten joukkoon. Voit lisätä suikaleet myös kylmänä wrapiin.
  3. Nosta täyte rieskan keskelle, kääräise tiukaksi rullaksi ja tarjoile sellaisenaan tai kahteen osaan leikattuna.