Natalia Salmelan Vihreä kana-vuohenjuustowrap

10 min kokonaisaika
2
Natalia Salmelan Vihreä kana-vuohenjuustowrap
10 min kokonaisaika
2

Satokausikalenterin toimitusjohtaja ja WTD-blogia kirjoittava Natalia Salmela hyödynsi tässä rieskawrap-reseptissään vihanneslokerossaan majailevia broccoliinia ja kesäkurpitsaa. Molemmat päätyivät rieskan väliin tällä kertaa pannun kautta, mutta Natalia muistuttaa että sekä broccoliini ja kesäkurpitsa ovat siitä kivoja kasviksia, että ne sopivat sekä sellaisenaan, että kypsennettyinä syötäväksi. Oikein kiireisenä hetkenä ne voi siis rullata rieskaan myös suoraan pakkauksista, pelkän huuhtelun kautta.

Broccolinin ja kesäkurpitsan sijaan voit toki kietasta wrapiin kasviksia oman makusi, tai vihanneslokerosi tarjonnan mukaan.

Raaka-aineet

4 rieskaa

1 pieni kesäkurpitsa

öljyä kuullottamiseen

100 g broccoliinia

1/2 pkt Atria Murea & Nopea Kana -suikaleita

2 rkl pehmeää vuohenjuustoa

basilikaa koristeluun

Ohje

Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäissuunnassa ohuksi suikaleiksi. Sivele rieska vuohenjuustolla. Lisää pannulle öljy ja kuullota kesäkurpitsaa ja broccoliineja noin 5 minuutin ajan käännellen. Lisää pannulle Atria Murea & Nopea Kana -suikaleet ja pyöräytä kasvisten joukkoon. Voit lisätä suikaleet myös kylmänä wrapiin. Nosta täyte rieskan keskelle, kääräise tiukaksi rullaksi ja tarjoile sellaisenaan tai kahteen osaan leikattuna.