Nakki-parsakaaliwokki

Kun aikaa on vähän mutta nälkä suuri, nakki-parsakaaliwokki on nopea ja herkullinen ratkaisu. Tämä mutkaton arkiruoka yhdistää nakit, rapsakan parsakaalin ja maukkaan kastikkeen yhteen ateriaan, valmistuu alle vartissa ja maistuu koko perheelle.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Rehti Kevyt 5% Kalkkunanakki 280g
tai
1 pkt Atria Rehti Lihaisa Nakki 280g
250 g parsakaalia
1 kpl punasipuli
2 kpl valkosipulinkynttä
rypsiöljyä paistamiseen
150 g täysjyvänuudeleita
1 rkl seesaminsiemeniä
suolaa
Sriracha-majoneesi
1 dl majoneesia
sriracha-kastiketta maun mukaan
ripaus suolaa
Valmistusohje
- Leikkaa nakit pitkittäin ohuiksi suikaleiksi. Huuhtele parsakaali ja pilko pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Paista parsakaaleja öljytyllä pannulla muutama minuutti. Lisää sipulit ja jatka paistamista vielä hetki. Siirrä ainekset syrjään.
- Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paista nakkeja pannulla muutama minuutti. Lisää joukkoon nuudelit, kasvikset ja seesaminsiemenet. Mausta suolalla.
- Sekoita majoneesista, srirachasta ja suolasta kastike wokille.