Nakki-parsakaaliwokki

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
4 annosta
IMG_5571.jpg

Kun aikaa on vähän mutta nälkä suuri, nakki-parsakaaliwokki on nopea ja herkullinen ratkaisu. Tämä mutkaton arkiruoka yhdistää nakit, rapsakan parsakaalin ja maukkaan kastikkeen yhteen ateriaan, valmistuu alle vartissa ja maistuu koko perheelle.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Rehti Kevyt 5% Kalkkunanakki 280g

tai

1 pkt Atria Rehti Lihaisa Nakki 280g

250 g parsakaalia

1 kpl punasipuli

2 kpl valkosipulinkynttä

rypsiöljyä paistamiseen

150 g täysjyvänuudeleita

1 rkl seesaminsiemeniä

suolaa

Sriracha-majoneesi

1 dl majoneesia

sriracha-kastiketta maun mukaan

ripaus suolaa

Valmistusohje

  1. Leikkaa nakit pitkittäin ohuiksi suikaleiksi. Huuhtele parsakaali ja pilko pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Paista parsakaaleja öljytyllä pannulla muutama minuutti. Lisää sipulit ja jatka paistamista vielä hetki. Siirrä ainekset syrjään.
  3. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Paista nakkeja pannulla muutama minuutti. Lisää joukkoon nuudelit, kasvikset ja seesaminsiemenet. Mausta suolalla.
  5. Sekoita majoneesista, srirachasta ja suolasta kastike wokille.