Natalia Salmelan kaali-possutacot aasialaisittain

Työaika Kokonaisaika 10 min
2 annosta

Tämän reseptin on takana on Satokausikalenterin toimitusjohtaja ja WTD-blogia kirjoittava Natalia Salmela. Kasvisten bosslady kokkasi reseptiä ensimmäistä kertaa kaalien parhaimpana sesonkina. Tällä kertaa Natalian vihanneslokerossa odotti käyttöä hänen oma suosikkinsa, savoijinkaali, mutta reseptiin sopii kuulemma kaali kuin kaali. Ja jos isoja kokonaisia lehtiä ei kaalissa ole enää jäljellä, voi annoksen dekonstruktoida mainiosti myös bowliksi.

Raaka-aineet

4 isoa savoijinkaalin lehteä

1/2 pkt Atria Murea & Nopea Possu Karamelli Pekoni 250g

100 g riisinuudeleita

2 rkl hoisin-kastiketta

1 tl chilikastiketta

korianteria

limea

seesaminsiemeniä koristeluun

Valmistusohje

  1. Irroita savoijinkaalista neljä lehteä, varo repimästä lehtiä rikki.
  2. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, 1-2 minuuttia kiehuvassa vedessä. Valuta. Sekoita joukkoon hoisin-kastike ja chilikastike. Lisää mukaan Atria Murea & Nopea Possu -suikaleet ja pyöräytä sekaisin.
  3. Lado täyte lehtien sisään, purista päälle limeä ja koristele korianterilla ja seesaminsiemenillä. Taita kaalinlehti rullaksi ja syö.