Pikkujoulumenu
Helpoin ja herkullisin pikkujoulumenu syntyy Atrian Artesaani Lämminsavustetuista Raakamakkaroista, Atrian valmiista salaateista, kuten Atria Rapea Vinaigrette Kaalisalaatista ja Atria Punajuurisalaatista sekä ruissipseistä ja maukkaasta kylmäsavukinkkudipistä. Sekoita dippi, paista makkarat ja laita salaatit esille – ja pikkujoulujuhlat voivat alkaa!
Raaka-aineet
2 pkt Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara 240g
1 rs Atria Punajuurisalaatti 400g
1 rs Atria Rapea Vinaigrette Kaalisalaatti 300g
1 ps ruissipsejä
hedelmiä, kuten päärynöitä ja viinirypäleitä
Kylmäsavukinkkudippi
100 g tuorejuustoa
150 g ranskankermaa
0,5 pkt Atria Artesaani Ohuen Ohut Kylmäsavukinkku 100g
1 rkl hienonnettua ruohosipulia
0,5 tl mustapippuria
Valmistusohje
- Kypsennä ensiksi Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkarat pannulla, grillissä tai 200 °C uunissa noin 15 minuuttia välillä kääntäen, kunnes makkarat ovat kunnolla kypsiä.
- Makkaroiden kypsyessä valmista kylmäsavukinkkudippi. Laita tuorejuusto ja ranskankerma kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella tasaiseksi ja kuohkeaksi. Hienonna Atria Artesaani Ohuen Ohut Kylmäsavukinkku ja ruohosipuli. Laita molempia hieman sivuun koristelua varten ja sekoita loput mustapippurin kanssa tuorejuustoseokseen. Siirrä dippi tarjoiluastiaan ja ripota päälle hienonnettua kylmäsavuakinkkua ja ruohosipulia.
- Laita Atria Punajuurisalaatti ja Atria Rapea Vinaigrette Kaalisalaatti halutessasi tarjoiluastioihin – voit tarjoilla ne hyvin myös omista pakkauksistaan – ja pese ja tarvittaessa paloittele hedelmät. Laita myös ruissipsit astiaan. Tarjoile kylmäsavukinkkidippi ja Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkarat ruissipsien, hedelmien ja Atria salaattien kanssa ja vietä iloiset pikkujoulujuhlat!