Kanelilla maustetut kananfileenugetit
Työaika
20 min
Kokonaisaika
20 min
Pyörittele kananfileepalat kanelilla maustetuissa pankojauhoissa ja tuloksena on rapsakkapintaiset kananfileenugetit vaikkapa joulupöytään. Näitä napsivat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin.
Raaka-aineet
2 pkt Atria Rustiikkikuutio Kanafileestä Merisuola 350g
2 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
4 dl pankojauhoja
1 tl suolaa
2 tl kanelia
öljyä paistamiseen
Valmistusohje
- Ota fileepalat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kokkausta.
- Pyöritä kanan fileepalat vehnäjauhoissa, kananmunassa ja viimeiseksi suolalla ja kanelilla maustetuissa pankojauhoissa.
- Paista öljyssä pannulla noin 10 minuuttia välillä kääntäen, kunnes nugetit ovat läpikypsiä.
KOKEILE MYÖS
Macho nacho supreme
0
Tutustu reseptiin
Ribsihuolto
1
Tutustu reseptiin
Nopea iskender-kebab
0
Tutustu reseptiin
Punainen nakkikeitto
2
Tutustu reseptiin
Pinaattiletut ja kinkku-puolukkamousse
1
Tutustu reseptiin