Kanelilla maustetut kananfileenugetit
Työaika
20 min
Kokonaisaika
Pyörittele kananfileepalat kanelilla maustetuissa pankojauhoissa ja tuloksena on rapsakkapintaiset kananfileenugetit vaikkapa joulupöytään. Näitä napsivat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin.
Raaka-aineet
2 pkt Atria Mehevä Rustiikkikuutio Kanafileestä 350g
2 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
4 dl pankojauhoja
1 tl suolaa
2 tl kanelia
öljyä paistamiseen
Valmistusohje
- Ota fileepalat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kokkausta.
- Pyöritä kanan fileepalat vehnäjauhoissa, kananmunassa ja viimeiseksi suolalla ja kanelilla maustetuissa pankojauhoissa.
- Paista öljyssä pannulla noin 10 minuuttia välillä kääntäen, kunnes nugetit ovat läpikypsiä.
KOKEILE MYÖS
MasterChef-Teemu V:n Paahtopaisti-mätitapas
0
Tutustu reseptiin
Kana-nachopelti
8
Tutustu reseptiin
Green goddess kanasalaatti
1
Tutustu reseptiin
Vikkelä kanasalaatti
0
Tutustu reseptiin
Savuinen kanapasta
2
Tutustu reseptiin