Kanelilla maustetut kananfileenugetit

Pyörittele kananfileepalat kanelilla maustetuissa pankojauhoissa ja tuloksena on rapsakkapintaiset kananfileenugetit vaikkapa joulupöytään. Näitä napsivat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin.
Raaka-aineet
2 pkt Atria Mehevä Rustiikkikuutio Kanafileestä 350g
2 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
4 dl pankojauhoja
1 tl suolaa
2 tl kanelia
öljyä paistamiseen
Ohje
Ota fileepalat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kokkausta.
Pyöritä kanan fileepalat vehnäjauhoissa, kananmunassa ja viimeiseksi suolalla ja kanelilla maustetuissa pankojauhoissa. Paista öljyssä pannulla noin 10 minuuttia välillä kääntäen, kunnes nugetit ovat läpikypsiä.