Vartin kana-pho

Työaika Kokonaisaika 15 min
4 annosta

Raaka-aineet

3 kevätsipulia

2 cm pala inkivääriä ohuina siivuina

1 tähtianis

1 kanelitanko

1 rkl mustapippureita

1 rkl korianterin siemeniä

1 1/2 l vettä

2 kanaliemikuutiota

2 rkl kalakastiketta

200 g riisinuudeleita

1 porkkana ohuina lastuina

1 pkt Atria Murea & Nopea Kana Kebab 250g

kourallinen ituja

tuoretta minttua ja/tai thaibasilikaa

srirachaa

limelohkoja

Valmistusohje

  1. Hienonna kevätsipuli. Säästä vihreät osat myöhempää käyttöä varten, laita vaaleat osat kattilaan yhdessä inkiväärin, tähtianiksen, kanelitangon, mustapippurien ja korianterin siemenien kanssa. Paahda hetki. Lisää vesi, murennettu kanaliemikuutio ja kalakastike. Keitä 10 minuuttia.
  2. Keitä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
  3. Jaa nuudelit neljään kulhoon. Lisää porkkanat, kevätsipulien vihreät osat, Kana Kebab ja idut.
  4. Siivilöi kuuma liemi kulhoihin. Viimeistele annokset tuoreilla yrttien lehdillä ja chilillä. Tarjoile lisäksi srirachaa ja limelohkoja.

VINKKI! Jos sinulla ei ole nopeasti kuumenevaa hellaa, voit nopeuttaa ruuan valmistusta keittämällä veden ensin vedenkeittimellä.