Possun savupaistilla ja kantarelleilla täytetyt nuotioleivät
Atrian Vuolu-fileet ja -paistiviipaleet sopivat hyvin leipien täytteeksi. Vuolu-savupaistilla ja kantarelleilla täytetyt ruokaisat leivät on helppo kuljettaa mukana vaikkapa retkellä ja grillata rapeiksi nuotiopaikalla.
Raaka-aineet
1/2 dl öljyä
8 siivua maalaisleipää
1 valkosipulinkynsi halkaistuna
1 pkt Atria Vuolu Possun Savupaistista 200g
Täyte:
1 sipuli hienonnettuna
1/2 kg kantarelleja paloina
2 rkl öljyä
1 tl suolaa
mustapippuria
1 dl smetanaa
2 kevätsipulin vartta hienonnettuna
1 dl herukoita
Valmistusohje
- Paista sipulit ja sienet pannulla pienessä määrässä öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Jäähdytä ja lisää joukkoon smetana, kevätsipuli ja herukat.
- Öljyä leipien pinta ja sivele pintaa halkaistulla valkosipulinkynnellä. Lisää neljän leivän päälle Vuolu Porsaan Savupaistia, lusikoi päälle sienitäytettä ja lisää päälle vielä toinen kerros savupaistia. Nosta jäljelle jääneet leipäsiivut kanneksi.
- Paista rapeiksi paistinpannulla ja herkuttele heti, tai kietaise leivinpaperiin, ota mukaan retkelle, ja grillaa ja herkuttele nuotiopaikalla.