Possun savupaistilla ja kantarelleilla täytetyt nuotioleivät

Atrian Vuolu-fileet ja -paistiviipaleet sopivat hyvin leipien täytteeksi. Vuolu-savupaistilla ja kantarelleilla täytetyt ruokaisat leivät on helppo kuljettaa mukana vaikkapa retkellä ja grillata rapeiksi nuotiopaikalla.
Raaka-aineet
1/2 dl öljyä
8 siivua maalaisleipää
1 valkosipulinkynsi halkaistuna
1 pkt Atria Vuolu Possun Savupaistista 200g
Täyte:
1 sipuli hienonnettuna
1/2 kg kantarelleja paloina
2 rkl öljyä
1 tl suolaa
mustapippuria
1 dl smetanaa
2 kevätsipulin vartta hienonnettuna
1 dl herukoita
Ohje
Paista sipulit ja sienet pannulla pienessä määrässä öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Jäähdytä ja lisää joukkoon smetana, kevätsipuli ja herukat.
Öljyä leipien pinta ja sivele pintaa halkaistulla valkosipulinkynnellä. Lisää neljän leivän päälle Vuolu Porsaan Savupaistia, lusikoi päälle sienitäytettä ja lisää päälle vielä toinen kerros savupaistia. Nosta jäljelle jääneet leipäsiivut kanneksi. Paista rapeiksi paistinpannulla ja herkuttele heti, tai kietaise leivinpaperiin, ota mukaan retkelle, ja grillaa ja herkuttele nuotiopaikalla.