Kana-tacopasta

Työaika 20 min Kokonaisaika 20 min
4 annosta
IMG_5574.jpg

Kana-tacopasta on arjen pelastaja, joka yhdistää mehevän pastan ja texmex-keittiön mausteiset maut. Tämä ruoka on täydellinen silloin, kun kaipaat jotain maukasta ja täyttävää, mutta et halua viettää tuntikausia keittiössä. Valmistus hoituu helposti yhdessä kattilassa, joten tiskiäkin syntyy vain vähän.

Raaka-aineet

1 kpl sipuli

2-3 kpl valkosipulinkynsiä

1 pkt Atria Kanan Jauheliha 400g

400 g tomaattimurskaa

2 dl ruokakermaa

2 dl vettä

1 ps tacomaustetta

200 g pastaa

1 tlk säilykekidneypapuja

suolaa

Lisäksi

cheddarjuustoa raastettuna

avokadoa kuutioituna

nachoja

korianteria

Valmistusohje

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulikynnet.
  2. Ruskista kananjauheliha paksupohjaisessa kattilassa. Lisää sipulit ja jatka paistamista hetki. Lisää joukkoon tomaattimurska, ruokakerma, vesi, tacomauste ja pasta.
  3. Keitä pastaa kannella peitettynä noin 10 minuuttia. Lisää valutetut pavut, peitä kattila kannella ja anna vetäytyä hetki. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
  4. Tarjoa pastan kanssa raastettua cheddarjuustoa, avokadoa, murusteltuja nacholastuja ja korianteria.