Kana-juuresvuoka

Työaika Kokonaisaika 40 min
4 annosta

Sydänmerkki on elintarvikepakkauksissa ja ravintoloiden listoilla esiintyvä merkki, joka osoittaa, että kyseinen tuote tai ateria on terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Kun valitset tuotteita tai aterioita, joissa on Sydänmerkki, tiedät tekeväsi valintoja, jotka auttavat vähentämään muun muassa kovan rasvan ja liiallisen suolan aiheuttamia harmeja sekä sinulle että läheisillesi.

 

Atrian tuotevalikoimaan kuuluu kymmeniä Sydänmerkki-tuotteita. Nyt haluamme tarjota arjen avuksi myös Sydänmerkki-reseptiikkaa.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kanan Fileesuikale Naturel 400g

2 tl rypsiöljyä

1/2 tl currya

500 g peruna-sipulisekoitusta

360 g suikalejuureksia

3 dl kasvirasvasekoitetta (rasvaa 15 %)

1 tl kuivattua basilikaa

3/4 tl suolaa

1/2 tl rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

  1. Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista suikaleita kuumalla pannulla tilkassa öljyä noin 2 minuuttia ja hauduta kypsäksi (noin 8 minuuttia).
  2. Kaada fileesuikaleet uunivuokaan. Sekoita joukkoon peruna-sipulisekoitus, juuressuikaleet, kasvirasvasekoite ja mausteet.
  3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan.