Kana-gnocchivuoka
Kana-gnocchivuoka on monipuolinen ruoka, joka sopii niin kiireisiin arki-iltoihin kuin viikonlopun rentouttaviin ateriahetkiinkin. Se valmistuu vaivattomasti yhdellä vuoalla, mikä tarkoittaa vähemmän tiskattavaa ja enemmän aikaa nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta. Tämä ruoka hurmaa varmasti koko perheen ja jättää ruokailijat tyytyväisiksi.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Fileesuikale Pehmeän Pippurinen 300g
150 g pinaattia
200 g miniluumutomaatteja
500 g gnoccheja
1 dl vihreitä oliiveja
2 prk ranskankermaa (18%)
1 kpl sitruunan mehu
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
2 kpl mozzarellapalloa
Valmistusohje
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Levitä kanasuikaleet uunivuokaan ja kypsennä niitä uunissa 10 minuuttia.
- Ota vuoka uunista. Revi pinaatti vuokaan. Lisää tomaatit, gnocchit, oliivit ja ranskankerma. Purista sitruunanmehu joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kaikki ainekset sekaisin. Revi pinnalle mozzarellaa ja paista uunissa 20–25 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut.