Havaijin kinkku-pastasalaatti

Työaika Kokonaisaika 10 min
2 annosta

Leikkelepaketin viimeiset siivut ja keitetyn pastan jämät uppoavat näppärästi tähän huikean hyvään salaattiin.

 

Raaka-aineet

n. 4 dl kypsää pastaa

8 viipaletta Atria Keittokinkku 150g

1 tlk säilykeananasta (n. 140 g)

100 g juustoa jääkaapin tarjooman mukaan, esim. sinihomejuustoa

1/2 pieni punasipuli

1-2 dl rucolaa tai babypinaattia

Kastike:

1/2 dl ananasmehua (säilykkeestä)

2 rkl rypsiöljyä

1 rkl valkoviinietikkaa

ripaus suolaa

mustapippuria rouhittuna

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki kastikkeen aineet yhteen.
  2. Hienonna kinkku. Leikkaa ananas tarvittaessa pieniksi kuutioiksi. Pilko tai murustele juusto. Kuori punasipuli ja viipaloi se ohuiksi renkaiksi.
  3. Sekoita keskenään kaikki salaatin ainekset ja kastike.