Entrecote ja grillattua sydänsalaattia caesar

Henri Alénin kesäisessä reseptissä huippulaatuinen entrecote-pihvi saa kylkeensä grillattua sydänsalaattia sekä caesar-tyyppistä kastiketta. Annoksen kruunaa kunnon keko hienoa parmesaaniraastetta. Helppoa ja herkullista!
Tuoreen, huippulaatuisen entrecoten tilaat näppärästi kotiovelle osoitteesta Lihakauppa.fi.
Raaka-aineet
4 kpl naudan entrecote-pihviä
suolaa ja mustapippuria
4 kpl baby gem sydänsalaattia (tai 2 romainesalaattia)
2 rkl oliiviöljyä
parmesaania
Kastike:
2 dl majoneesia
2 hienonnettua valkosipulinkynttä
2 tl dijonsinappia
1 rkl sitruunanmehua
loraus sardellipurkin öljyä
raastettua parmesaania
suolaa ja mustapippuria
Ohje
Ota pihvit huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen kokkausta.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Grillaa pihvejä noin kaksi minuuttia per puoli, ja mausta lopuksi vielä ripauksella suolaa.
Poista salaateista uloimmat lehdet ja halkaise salaatit pitkittäin kahtia. Sivele leikkuupinnat öljyllä ja grillaa salaatit nopeasti leikkuupinta ritilää vasten. Mausta salaatit kastikkeella ja raasta päälle vielä runsaasti parmesaania.