Green goddess kanasalaatti

Somemaailmassa huippusuosioon noussut Green Goddess freesi ja koukuttavan herkullinen salaatti. Green Goddes sisältää mm. kaalia, pinaattia, basilikaa ja pähkinöitä. Meidän versiossa salaatti nousee uudelle tasolle, sillä lisässimme siihen vielä aurinkokuivatulla tomaatilla maustettua kananfileetä sekä fetajuustoa. Testaa ja ihastu!
Raaka-aineet
1 pienehkö varhaiskaali
1/2 kurkku
1 vihreä paprika
2 kesäsipulia varsineen
1 pkt Kana
(öljyä paistamiseen)
muutama kirsikkatomaatti
mustia oliiveja
basilikan lehtiä
Kastike:
2 valkosipulinkynttä
1 salottisipuli
150 g fetajuustoa
2 sitruunan mehu
50 g babypinaattia
1/2 ruukkua basilikaa
1/2 dl saksanpähkinöitä
1/2 tl suolaa
Valmistusohje
- Valmista ensin kastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja salottisipuli. Surauta kaikki kastikkeen ainekset sileäksi kastikkeeksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
- Leikkaa varhaiskaali ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenkota, leikkaa pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipulit varsineen. Sekoita kaali, kurkku, paprika ja sipulit keskenään. Sekoita joukkoon kastike.
- Grillaa fileepihvit tai paista ne pannulla tilkassa öljyä. Anna jäähtyä hieman ja leikkaa viipaleiksi.
- Halkaise kirsikkatomaatit.
- Laita kaalisalaatti tarjoilukulhoon tai -vadille ja asettele päälle kanaviipaleet, kirsikkatomaatit ja oliivit. Koristele muutamalla basilikanlehdellä.