Green goddess -kanasalaatti

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta
Greek_goddess_2_720x910.jpg

Somemaailmassa huippusuosioon noussut Green Goddess on freesi ja koukuttavan herkullinen salaatti. Green Goddess sisältää mm. kaalia, pinaattia, basilikaa ja pähkinöitä. Meidän versiossamme salaatti nousee uudelle tasolle, sillä lisäsimme siihen kananfileetä sekä fetajuustoa. Testaa ja ihastu!

Raaka-aineet

1 pienehkö varhaiskaali

1/2 kurkku

1 vihreä paprika

2 kesäsipulia varsineen

1 pkt Atria Kanan Ohut Fileeleike Naturel 480g

(öljyä paistamiseen)

muutama kirsikkatomaatti

mustia oliiveja

basilikan lehtiä

Kastike:

2 valkosipulinkynttä

1 salottisipuli

150 g fetajuustoa

2 sitruunan mehu

50 g babypinaattia

1/2 ruukkua basilikaa

1/2 dl saksanpähkinöitä

1/2 tl suolaa

Valmistusohje

  1. Valmista ensin kastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja salottisipuli. Surauta kaikki kastikkeen ainekset sileäksi kastikkeeksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
  2. Leikkaa varhaiskaali ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenkota, leikkaa pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipulit varsineen. Sekoita kaali, kurkku, paprika ja sipulit keskenään. Sekoita joukkoon kastike.
  3. Grillaa fileepihvit tai paista ne pannulla tilkassa öljyä. Anna jäähtyä hieman ja leikkaa viipaleiksi.
  4. Halkaise kirsikkatomaatit.
  5. Laita kaalisalaatti tarjoilukulhoon tai -vadille ja asettele päälle kanaviipaleet, kirsikkatomaatit ja oliivit. Koristele muutamalla basilikanlehdellä.