Juustoiset kanacroissantit

Työaika Kokonaisaika 20 min
2-3 annosta

Purkkicroissanteista saa helposti taiottua huippuherkullista välipalaa. Juustolla, kanafilee-leikkeleellä ja kurkkusalaatilla täytetyt croissantit maistuvat läksyjen teon lomassa.

Raaka-aineet

1 prk croissant-taikinaa

6 viipaletta leikkelettä (esim. Atria Artesaani Mureaksi Paahdettu Kanafilee Aurinkokuivattu Tomaatti)

6 rkl mozzarella-raastetta

6 rkl kurkkusalaattia

1 kpl kananmuna

pizzamaustetta

tarjoiluun ketsuppia

Valmistusohje

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Avaa croissant-taikinapötkö ja levitä taikinakolmiot leivinpaperille uunipellille.
  3. Laita jokaisen croissantkolmion leveään päätyyn yksi kanafilee-siivu sekä lusikalliset juustoraastetta ja kurkkusalaattia. Rullaa croissantiksi.
  4. Voitele croissantit munalla ja ripottele päälle hieman pizzamaustetta.
  5. Paista noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
  6. Tarjoile ketsupin kera.