Caesar-salaatti grillissä

Työaika 10 min Kokonaisaika 11 min
2 annosta
caesar grillissä.png

Kesän raikkain grillattava on caesar-salaatti grillissä! Caesar-salaatti sopii lisukkeeksi sekä nautittavaksi sellaisenaan. Salaatista saa ruokaisamman lisäämällä sekaan esimerkiksi kanaa tai tofua.

Raaka-aineet

1 kpl romainesalaattia, sydänsalaattia tai varhaiskaalia

0,5 dl oliiviöljyä

suolaa ja pippuria myllystä

parmesaaniraastetta

1 dl caesar-kastiketta

2 dl krutonkeja

Valmistusohje

  1. Leikkaa salaatti puoliksi, niin että kanta pitää salaatin kasassa. Huuhtele salaatti ja valuta hyvin. 
  2. Sivele salaatit oliiviöljyllä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Grillaa salaatteja pari minuuttia leikkuupinnalta ja käännä. Grillaa vielä minuutti ja raasta hienoa parmesaania reilusti salaattien päälle.
  3. Salaatit voit tarjota caesar-kastikeen ja krutonkien kanssa.
GreenGoddess-pastasalaatti.jpg
Green goddess -pastasalaatti pekonilla 2
Tutustu reseptiin
Talvinen-Caesarsalaatti.jpg
Kana-caesarsalaatti 5
Tutustu reseptiin
Grillattu-perunasalaatti-ja-makkaroita.jpg
Grillattu perunasalaatti ja makkaroita 4
Tutustu reseptiin