Kanakerrosleipä

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
2-4 annosta
IMG_5568.jpg

Täyteläinen klassikko kolmessa kerroksessa! Kanakerrosleipä on todellinen voileipien kuningas – mehukas, monipuolinen ja reilusti täyttävä. Leipää on helppo tuunata kotoa löytyvillä ainesosilla tai omilla suosikkitäytteillä.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kanan Ohut Fileeleike Naturel 480g

öljyä

suolaa

pippuria

6 kpl paahtoleipäviipaleita

majoneesia

jääsalaatinlehtiä

tomaattia viipaleina

punasipulia viipaleina

Valmistusohje

  1. Paista fileeleikkeet öljytyllä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa muutamaan osaan.
  2. Paahda leivät.
  3. Sivele leivät majoneesilla. Lastaa kahdelle leivälle salaattia, kanaa, tomaattia ja sipulia. Lisää leipäviipaleet päälle ja toista salaatti-, kana-, tomaatti- ja sipulikerrokset. Aseta vielä kolmannet leivät kansiksi ja leikkaa kerrosleivät kolmioiksi.

 

Vinkki!

Leivän väliin voit lisätä myös pekonia, kinkkua, juustoa, avokadoa tai ituja.