Kanakerrosleipä

Täyteläinen klassikko kolmessa kerroksessa! Kanakerrosleipä on todellinen voileipien kuningas – mehukas, monipuolinen ja reilusti täyttävä. Leipää on helppo tuunata kotoa löytyvillä ainesosilla tai omilla suosikkitäytteillä.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Ohut Fileeleike Naturel 480g
öljyä
suolaa
pippuria
6 kpl paahtoleipäviipaleita
majoneesia
jääsalaatinlehtiä
tomaattia viipaleina
punasipulia viipaleina
Valmistusohje
- Paista fileeleikkeet öljytyllä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa muutamaan osaan.
- Paahda leivät.
- Sivele leivät majoneesilla. Lastaa kahdelle leivälle salaattia, kanaa, tomaattia ja sipulia. Lisää leipäviipaleet päälle ja toista salaatti-, kana-, tomaatti- ja sipulikerrokset. Aseta vielä kolmannet leivät kansiksi ja leikkaa kerrosleivät kolmioiksi.
Vinkki!
Leivän väliin voit lisätä myös pekonia, kinkkua, juustoa, avokadoa tai ituja.