Atria Suomalainen Pekoni pehmeä chili-valkosipuli 100g

Atria-Suomalainen-Pekoni-pehmeä-chili-valkosipuli_618094.png
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Atria Suomalainen pekoni yhdistää pehmeän chilin ja aromikkaan valkosipulin pekonin suolaiseen makuun. Tuotteen pinnassa on reilusti makua ja mausteita, mutta ne eivät peitä itse pekonin herkullista makua. Pekoni on aidosti suomalaista lihaa ja Suomessa valmistettu, jonka  lisäksi se on markkinoiden ainoa antibioottivapaa pekoni.  Tämä herkullinen pekoni sopii niin ruoanlaittoon, maustamiseen kuin sellaisenaankin.

Ainesosat

Viljaporsaanliha, vesi, silava, jodioitu suola, mausteet (mm. valkosipuli, paprika, paahdettu chili, paahdettu sipuli, mustapippuri, chipotle, kumina), dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaineet (E 301, E 331, rosmariiniuute), aromit, säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 1394 kJ
Energia 337 kcal
Rasva 30 g
josta tyydyttynyttä 11 g
Hiilihydraatit 1,8 g
josta sokeria 1,3 g
Ravintokuitu 0,2 g
Proteiini 14 g
Suola 2 g

Valmistusohje

Kypsennä pekoni kuumalla pannulla pari minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Mikroaaltouunissa (750 W): laita lautaselle pari palaa talouspaperia, asettele viipaleet paperin päälle parin sentin etäisyydelle toisistaan, peitä viipaleet talouspaperilla, kuumenna noin 2 minuuttia täydellä teholla.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?