Atria Possun Sisäfilee Pehmeän Pippurinen n500g

Liha on aina kotimaista
Pehmeän pippurisesti marinoitu possun kokonainen sisäfilee laadukkaasta viljapossusta Sisäfilee on possun arvokkain osa ja sen voi valmistaa monella tapaa. Voit esimerkiksi grillata possun sisäfileen kokonaisena tai paistaan sen uunissa. Pehmeän pippurinen possun sisäfilee on maistuvaa myös pihveiksi leikattuina ja grillattuna tai pannulla paistettuna.

Ainesosat

Viljaporsaan sisäfilee (78 %), vesi, rypsiöljy, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262, sitruunahappo), jodioitu suola, maltodekstriini, dekstroosi, mausteet (mm. mustapippuri, paprika, korianteri, rosépippuri), hapettumisenestoaine E 331, auringonkukkaöljy, muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), aromit, emulgointiaine E 322, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 524 kJ
Energia 125 kcal
Rasva 5,4 g
josta tyydyttynyttä 1,3 g
Hiilihydraatit 2,2 g
josta sokeria 0,8 g
Ravintokuitu 0,2 g
Proteiini 17 g
Suola 0,85 g

Valmistusohje

Ota filee huoneenlämpöön vähintään ½ tuntia ennen kypsentämistä. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Ruskista fileen pinnat kuumalla pannulla tilkassa öljyä. Laita filee uunipannulle ja kypsennä kunnes sisälämpötila on 70 °C. Aikaa tähän kuluu noin 40 minuuttia. Kääri filee folioon ja anna vetäytyä 15-20 min ennen tarjoilua. Grillissä: Ota filee huoneenlämpöön vähintään ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa filettä miedolla lämmöllä välillä käännellen 40 - 45 min, kunnes sisälämpötila on 70 °C.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?