Atria Possun Sisäfilee Pehmeän Pippurinen n500g
Pehmeän pippurisesti marinoitu possun kokonainen sisäfilee laadukkaasta viljapossusta Sisäfilee on possun arvokkain osa ja sen voi valmistaa monella tapaa. Voit esimerkiksi grillata possun sisäfileen kokonaisena tai paistaan sen uunissa. Pehmeän pippurinen possun sisäfilee on maistuvaa myös pihveiksi leikattuina ja grillattuna tai pannulla paistettuna.
Ainesosat
Viljaporsaan sisäfilee (78 %), vesi, rypsiöljy, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262, sitruunahappo), jodioitu suola, maltodekstriini, dekstroosi, mausteet (mm. mustapippuri, paprika, korianteri, rosépippuri), hapettumisenestoaine E 331, auringonkukkaöljy, muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), aromit, emulgointiaine E 322, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
524 kJ
Energia
125 kcal
Rasva
5,4 g
josta tyydyttynyttä
1,3 g
Hiilihydraatit
2,2 g
josta sokeria
0,8 g
Ravintokuitu
0,2 g
Proteiini
17 g
Suola
0,85 g
Valmistusohje
Ota filee huoneenlämpöön vähintään ½ tuntia ennen kypsentämistä. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Ruskista fileen pinnat kuumalla pannulla tilkassa öljyä. Laita filee uunipannulle ja kypsennä kunnes sisälämpötila on 70 °C. Aikaa tähän kuluu noin 40 minuuttia. Kääri filee folioon ja anna vetäytyä 15-20 min ennen tarjoilua. Grillissä: Ota filee huoneenlämpöön vähintään ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa filettä miedolla lämmöllä välillä käännellen 40 - 45 min, kunnes sisälämpötila on 70 °C.