Atria Possun Minuuttifilee Black Pepper 260g

Atria-Possun-Minuuttifilee-Black-Pepper_612093.png
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Possun Minuuttifilee Black Pepper on ohueksi leikattu marinoitu fileesiivu possun ulkofileestä. Possun ohuet fileepihvit kypsyvät grillissä tai pannulla nopeasti ja helposti, et voi epäonnistua. Black Pepper minuuttifileet valmistat parhaitan ottamalla pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Grillaa tai paista kypsäksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen yhteensä n. 10 min. Kääri siivut folioon ja anna vetäytyä n. 5 min ennen tarjoilua. Eläinten hyvinvoinnista huolehditaan valvotusti Atrian koko ruokaketjussa.

Ainesosat

Viljaporsaan ulkofilee (70 %), vesi, maltodekstriini, sokeri, jodioitu suola, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262, sitruunahappo), mausteet (mm. paprika, mustapippuri, chili, rakuuna), glukoosisiirappi, aromit, hapettumisenestoaine E 331, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, E 407), muunnettu maissitärkkelys, dekstroosi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 488 kJ
Energia 116 kcal
Rasva 4,1 g
josta tyydyttynyttä 1,5 g
Hiilihydraatit 4,6 g
josta sokeria 1,7 g
Ravintokuitu 0,3 g
Proteiini 15 g
Suola 1,2 g

Valmistusohje

Ota lihat huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsennystä. Grillaa tai paista kypsäksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen n. 3-4 minuuttia kunnes sisälämpötila on + 70 °C. Kääri lihat folioon ja anna vetäytyä n. 5 min ennen tarjoilua.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?