Atria Kanan Fileesuikale Lempeä Guajillo-Chili 300g
Guajillo-Chili marinoitu kanan fileesuikale on herkullinen
tapa nauttia kanaa helposti valmistettavassa muodossa, valmiina fileesuikaleina. Voit valmistaa Guajillo-Chili -marinoidut kanan fileesuikaleet paistamalla sellaisenaan tai tekemällä herkullisen kastikkeen. Sopii myös erinomaisesti esimerkiksi tacojen, fajitasten tai tortillojen valmistukseen. Guajillo-Chili marinoitu Atrian kanan fileesuikale on suomalaista kanaa. Kun valmistat Guajillo-Chili marinoidut fileesuikaleet, ota ne huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min kypsäksi. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosat
Broilerin fileesuikale (72 %), vesi, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, mustapippuri, guajillo-chili), sokeri, jodioitu suola, glukoosisiirappi, aromit, maltodekstriini, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, E 407), hapettumisenestoaine E 331, happamuudensäätöaine sitruunahappo, dekstroosi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Broilerinlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
379 kJ
Energia
90 kcal
Rasva
1 g
josta tyydyttynyttä
0,3 g
Hiilihydraatit
3,8 g
josta sokeria
2,1 g
Ravintokuitu
0,4 g
Proteiini
16 g
Suola
1,2 g
Valmistusohje
Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min kypsäksi.