Atria Kanan Fileesuikale Hunaja 300g

Atria-Kanan-Fileesuikale-Hunaja_1508.png
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Hunajamarinoitu kanan fileesuikale on herkullinen tapa nauttia kanaa helposti pannulla valmistettavassa muodossa. Hunajamarinoidusta kanansuikaleesta voi tehdä monenlaisia erilaisia kastikkeita, tai vaikka herkullisen kanapastan. Hunajamarinoitu Atrian kanan fileesuikale on suomalaista kanaa. Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min kypsäksi. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

Broilerin fileesuikale (70 %), vesi, rypsiöljy, hunaja (1 %), sokeri, jodioitu suola, etikka, mausteet (mm. valko- ja mustapippuri, paprika, kurkuma, korianteri, juustokumina, cayenne, inkivääri), maltodekstriini, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), hapettumisenestoaine E 331, maissitärkkelys, dekstroosi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), aromit. Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 502 kJ
Energia 120 kcal
Rasva 5,3 g
josta tyydyttynyttä 0,6 g
Hiilihydraatit 2,5 g
josta sokeria 1,8 g
Ravintokuitu 0,3 g
Proteiini 16 g
Suola 0,88 g

Valmistusohje

Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6-8 min, kunnes sisälämpötila on +75 °C.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?