Worilainen
Työaika
Kokonaisaika
15 min
Kun kaikkien aikojen nakkikioskiklassikko tuunataan paistetulla kananmunalla ja sämpylän väliin sujautetaan Wilhelm-makkarapihvi, Porilaisesta tulee Worilainen: yhä parempaa ja rotevampaa haukattavaa.
Raaka-aineet
1 kpl Atria Wilhelm Makkarapihvi 320g
kananmuna
suolakurkkua
hienonnettua punasipulia
cheddarkastiketta
ketsuppia
Valmistusohje
- Paista kananmuna.
- Paista tai grillaa makkarapihvi ja sämpylä lämpimiksi.
- Kokoa sämpylän väliin makkarapihvi, suolakurkkua, punasipulia, cheddarkastiketta ja ketsuppia.
KOKEILE MYÖS
Pikaiset possupitat
0
Tutustu reseptiin
Pizza-dippi
0
Tutustu reseptiin
Raakamakkaraa, viinirypäleitä ja mozzarellaa toscanalaisittain
2
Tutustu reseptiin
Lämpimät kinkku-valkohomejuustovoileivät
0
Tutustu reseptiin
Helppo raakamakkaravuoka grillissä
0
Tutustu reseptiin