Worilainen

Työaika Kokonaisaika 15 min
1 annosta
Wilhelm_Worilainen_720X910.jpg

Kun kaikkien aikojen nakkikioskiklassikko tuunataan paistetulla kananmunalla ja sämpylän väliin sujautetaan Wilhelm-makkarapihvi, Porilaisesta tulee Worilainen: yhä parempaa ja rotevampaa haukattavaa.

Raaka-aineet

1 kplAtria Wilhelm Makkarapihvi 320g

kananmuna

suolakurkkua

hienonnettua punasipulia

cheddarkastiketta

ketsuppia

Valmistusohje

  1. Paista kananmuna.
  2. Paista tai grillaa makkarapihvi ja sämpylä lämpimiksi.
  3. Kokoa sämpylän väliin makkarapihvi, suolakurkkua, punasipulia, cheddarkastiketta ja ketsuppia.
the-wilhelm.jpg
The Wilhelm 3
Tutustu reseptiin
Eggs-Benedict.jpg
Eggs benedict 1
Tutustu reseptiin
Talvinen-Caesarsalaatti.jpg
Kana-caesarsalaatti 5
Tutustu reseptiin
Burgerbowl.jpg
Burgerbowl 2
Tutustu reseptiin
Tandoori-kanaburger.jpg
Tandoori-kanaburger 2
Tutustu reseptiin