Tapastuutit

Työaika 30 min Kokonaisaika
6-8 annosta

Tapastuutit sopivat mainiosti juhliin ja illanistujaisiin tai vaikka ihan vain hauskaksi iltapalaksi. Kokoa ainekset tikkuihin ja tarjoa herkut vaihteeksi hauskoista tötteröistä.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Ohuen Ohut Kalkkunaleike 200g

2 tuoretta viikunaa lohkoina

150 g Gouda-juustoa kuutioituna

2 dl oliiveja n.

1/2 rasia pensasmustikoita

tuoreita rosmariinin oksia

150 g Manchegoa-juustoa ohueksi siivutettuna

150 g grissineitä

Valmistusohje

Taita kalkkunaleikkeet kolmioiksi ja pujota noin 5 leikkelettä yhteen tikkuun. Sujauta viikunalohkoja ja goudakuutiota vuorotellen toisiin tikkuihin. Pujota oliivit omiin tikkuun ja mustikat rosmariinin oksiin. Kokoa tapastuutit tai -kulhot tikuista, manchego-juustosta ja grissineistä.