Tapastuutit
Tapastuutit sopivat mainiosti juhliin ja illanistujaisiin tai vaikka ihan vain hauskaksi iltapalaksi. Kokoa ainekset tikkuihin ja tarjoa herkut vaihteeksi hauskoista tötteröistä.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Ohuen Ohut Kalkkunaleike 200g
2 tuoretta viikunaa lohkoina
150 g Gouda-juustoa kuutioituna
2 dl oliiveja n.
1/2 rasia pensasmustikoita
tuoreita rosmariinin oksia
150 g Manchegoa-juustoa ohueksi siivutettuna
150 g grissineitä
Valmistusohje
Taita kalkkunaleikkeet kolmioiksi ja pujota noin 5 leikkelettä yhteen tikkuun. Sujauta viikunalohkoja ja goudakuutiota vuorotellen toisiin tikkuihin. Pujota oliivit omiin tikkuun ja mustikat rosmariinin oksiin. Kokoa tapastuutit tai -kulhot tikuista, manchego-juustosta ja grissineistä.