Tapastuutit

Työaika 30 min Kokonaisaika
6-8 annosta
Tapastuutit.jpg

Tapastuutit sopivat mainiosti juhliin ja illanistujaisiin tai vaikka ihan vain hauskaksi iltapalaksi. Kokoa ainekset tikkuihin ja tarjoa herkut vaihteeksi hauskoista tötteröistä.

Raaka-aineet

1 pktAtria Ohuen Ohut Kalkkunaleike 200g

2 tuoretta viikunaa lohkoina

150 g Gouda-juustoa kuutioituna

2 dl oliiveja n.

1/2 rasia pensasmustikoita

tuoreita rosmariinin oksia

150 g Manchegoa-juustoa ohueksi siivutettuna

150 g grissineitä

Valmistusohje

Taita kalkkunaleikkeet kolmioiksi ja pujota noin 5 leikkelettä yhteen tikkuun. Sujauta viikunalohkoja ja goudakuutiota vuorotellen toisiin tikkuihin. Pujota oliivit omiin tikkuun ja mustikat rosmariinin oksiin. Kokoa tapastuutit tai -kulhot tikuista, manchego-juustosta ja grissineistä.

 

Sydanmerkki-nakkikeitto.jpg
Punainen nakkikeitto 2
Tutustu reseptiin
Tacot-chorizolla-ja-uusilla-perunoilla.jpg
Tacot chorizolla ja uusilla perunoilla 0
Tutustu reseptiin
Grillattu-perunasalaatti-ja-makkaroita.jpg
Grillattu perunasalaatti ja makkaroita 4
Tutustu reseptiin
Tomaattinen-uunilenkki-juustolla.jpg
Tomaattinen uunilenkki juustolla 0
Tutustu reseptiin
Atria_Kanakeitto-pysty.jpg
Kanakeitto 6
Tutustu reseptiin