Salaattiveneet

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
6 annosta

Hiiohoi! Maata näkyvissä, tai ainakin välipalaa! Hauskat salaattiveneet on täytetty possulla ja raejuustolla. Näissä riittää näpräämistä, joten kutsu kaverit kylään ja voitte lastata veneet yhdessä.

Raaka-aineet

100 g Atria Vuolu Possun Savupaistista 200g

2 rkl raejuustoa

tuoretta lehtipersiljaa

100 g kurkkua

3 kpl kirsikkatomaatteja

cosmopolitan- tai sydänsalaattia

cocktailtikkuja

Valmistusohje

  1. Leikkaa possun filee pieniksi kuutioiksi. Sekoita raejuusto ja liha kulhossa.
  2. Hienonna joukkoon lehtipersilja. Laita täyte jääkaappiin odottamaan.
  3. Leikkaa juustohöylällä kurkusta kuusi ohutta lastua purjeeksi veneille. Jäljelle jääneen kurkun voit kuutioida possutäytteen joukkoon.
  4. Halkaise kirsikkatomaatit.
  5. Halkaise cosmopolitan- tai sydänsalaatti ja tee niistä pieniä kuppeja tai veneitä.
  6. Laita puolikas tomaatti keskelle venettä ja kiinnitä cocktailtikku siihen pystyyn.
  7. Täytä salaattiveneet possutäytteellä ja aseta kurkkulastu purjeeksi.