Piirakkapeikko

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
2 annosta
12268_Kesäeväät_HR_JPG_KatiLaszka-7.jpg

Aina ruoka ei maistu tai sen valmistaminen voi tuntua tylsältä. Saisiko piirakkapeikko sinut innostumaan välipalan tekoon?

Raaka-aineet

2 kpl Atria Tosi Rukiinen Riisipiirakka (9kpl) 585g

Raejuusto-munavoi

1 kpl valmiiksi keitetty kananmuna

1/2 rkl margariinia

suolaa

Koristeluun

paprikaa

kirsikkatomaatteja

kurkkua

salaattia

Valmistusohje

  1. Hienonna kananmuna haarukalla tai munanleikkurilla. Lisää margariini ja raejuusto. Sekoita tahna tasaiseksi haarukalla ja mausta tarvittaessa suolalla.
  2. Lämmitä riisipiirakkaa hetki leivänpaahtimessa tai 20-30 sekuntia mikroaaltouunissa.
  3. Levitä piirakan päälle munavoita.
  4. Tee riisipiirakalle silmät tomaatista tai kurkusta, suu ja nenä paprikasta ja peikkotukka salaatista.