Kanan jauhelihan maustaminen
Kanan jauheliha on kevyt ja monikäyttöinen vaihtoehto tutummille naudan ja porsaan jauhelihoille.
Kanan jauheliha on maultaan hyvin mietoa, joten sitä kelpaa maustaa oman maun mukaan ihan olan takaa. Makumaailmoiksi sopivat niin aasialainen kuin vaikkapa klassinen ranskalainen tai ronski amerikkalainen. Herkempää makumaailmaa saa luotua esimerkiksi tuoreilla yrteillä, tujumpaa vaikkapa erilaisilla chilitahnoilla.
Glaseeraa, rullaa, pyöritä, paista ja maista; kanan jauheliha käy lähes kaikkeen. Piristä arkea kokeilemalla vanhoja tuttuja jauhelihaklassikoita kanaversiona. Tai kokeile vaihteeksi jotakin ihan uutta, kuten vaikkapa herkullista kotitekoista kanakebabia.
Kanan jauhelihasta kokattuja herkkuja voit myös syödä hyvällä omalla tunnolla mausta tinkimättä. Atria Perhetilan Kanan Jauhelihassa rasvaa on 4 prosenttia ja Atria Perhetilan Kanan Fileejauhelihassa vielä hieman vähemmän, 3 prosenttia. Molemmat jauhelihat valmistetaan kotimaisista, Atria Perhetiloilla pehkulattialla kasvaneista broilereista.