Paholaisen kinkunkuorrute

Työaika Kokonaisaika
annosta
kinkku.jpg

Raaka-aineet

4 dl paholaisen hilloa

1 rkl srirachakastiketta

1 rkl tomaattipyreetä

1/2 dl sitruunamehua sekä kuori

1 rkl raastettua inkivääriä

1 tl savupaprikajauhetta

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki ainekset tahnaksi ja levitä kinkun pinnalle.
  2. Kuorruta kinkkua muutama minuutti 200- asteisessa uunissa.
Joulumenu_pääruoka_1_1.jpg
Hapankorppukuorrutettu possun ulkofilee ja hunaja-rosmariinilantut 0
Tutustu reseptiin
Eggs-Benedict.jpg
Eggs benedict 1
Tutustu reseptiin
Kanelilla-maustetut-kananfileenugetit.jpg
Kanelilla maustetut kananfileenugetit 1
Tutustu reseptiin
Possu-persimonpizza.jpg
Kinkku-persimonpizza 0
Tutustu reseptiin
Chili-mantelikuorrute.jpg
Chili-mantelikuorrute 0
Tutustu reseptiin