Oliivi-pippurikastike

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
4 annosta

Tämä kastike on täynnä intensiivistä makua oliiveista ja pippureista, ja se sopii loistavasti monenlaisten ruokien kumppaniksi. Olipa kyse sitten grillatusta lihasta, paistetusta kalasta tai vaikkapa kasvisruoasta, tämä kastike tuo annokseesi särmää ja makua. Valmistus on helppoa ja nopeaa, joten tämä kastike on täydellinen valinta kiireisiin arki-iltoihin tai rentoihin viikonloppuhetkiin keittiössä.

Raaka-aineet

2 dl ranskankermaa 5%

2 rkl ketsuppia

1 tl viherpippuria murskattuna

1 tl rosépippuria murskattuna

1 kpl valkosipulin kynsi

5 kpl vihreitä oliiveja

1/2 tl suolaa

Valmistusohje

  1. Hienonna kaikki aineet huhmareessa tai sauvasekoittimella
  2. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  3. Anna maustua vähintään 30 minuuttia.
Basilikakastike 0
Tutustu reseptiin
pizza-dippi.jpg
Pizza-dippi 0
Tutustu reseptiin
Sinappi-kermakastike.jpg
Sinappi-kermakastike 2
Tutustu reseptiin