Oliivi-pippurikastike
Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
4 annosta
Tämä kastike on täynnä intensiivistä makua oliiveista ja pippureista, ja se sopii loistavasti monenlaisten ruokien kumppaniksi. Olipa kyse sitten grillatusta lihasta, paistetusta kalasta tai vaikkapa kasvisruoasta, tämä kastike tuo annokseesi särmää ja makua. Valmistus on helppoa ja nopeaa, joten tämä kastike on täydellinen valinta kiireisiin arki-iltoihin tai rentoihin viikonloppuhetkiin keittiössä.
Raaka-aineet
2 dl ranskankermaa 5%
2 rkl ketsuppia
1 tl viherpippuria murskattuna
1 tl rosépippuria murskattuna
1 kpl valkosipulin kynsi
5 kpl vihreitä oliiveja
1/2 tl suolaa
Valmistusohje
- Hienonna kaikki aineet huhmareessa tai sauvasekoittimella
- Sekoita kaikki ainekset keskenään.
- Anna maustua vähintään 30 minuuttia.