Lihapyörykät tikussa
Työaika
10 min
Kokonaisaika
10 min
Tässä reseptissä ikisuosikki lihapyörykkä saa uudet kaverit ja se pujotellaan vartaisiin makean vesimelonin ja pehmeän mozzarellan kanssa. Näitä herkkutikkuja voit syödä kotona tai pakata mukaan piknikille. Varmaa on se, että näistä tykkäävät kaikki!
Raaka-aineet
3 kpl Atria Kunnon Arki Lihapyörykät 700g
1/4 pala vesimelonia
3 kpl minimozzarellapalloa
3 kpl kirsikkatomaatteja
tuoretta basilikaa
varrastikkuja
Valmistusohje
- Puolita pitkät varrastikut saksilla.
- Poista vesimelonista kuori ja leikkaa lihapullan kokoisiksi paloiksi.
- Ota mozzarellapallot pakkauksesta ja valuta talouspaperin päällä.
- Pujota lihapyörykät, kirsikkatomaatit, juustopallot ja muutama basilikan lehti varrastikkuihin. Lisää palat vesimelonia tikun molempiin päihin.
KOKEILE MYÖS
Leikkeleet rullalle
0
Tutustu reseptiin
Tortillat tötterölle
0
Tutustu reseptiin
Piirakkapeikko
0
Tutustu reseptiin