Lihapyörykät tikussa

Työaika 10 min Kokonaisaika 10 min
1 annosta
12272_Kesäeväät_HR_JPG_KatiLaszka-12.jpg

Tässä reseptissä ikisuosikki lihapyörykkä saa uudet kaverit ja se pujotellaan vartaisiin makean vesimelonin ja pehmeän mozzarellan kanssa. Näitä herkkutikkuja voit syödä kotona tai pakata mukaan piknikille. Varmaa on se, että näistä tykkäävät kaikki!

Raaka-aineet

3 kpl Atria Kunnon Arki Lihapyörykät 700g

1/4 pala vesimelonia

3 kpl minimozzarellapalloa

3 kpl kirsikkatomaatteja

tuoretta basilikaa

varrastikkuja

Valmistusohje

  1. Puolita pitkät varrastikut saksilla.
  2. Poista vesimelonista kuori ja leikkaa lihapullan kokoisiksi paloiksi.
  3. Ota mozzarellapallot pakkauksesta ja valuta talouspaperin päällä.
  4. Pujota lihapyörykät, kirsikkatomaatit, juustopallot ja muutama basilikan lehti varrastikkuihin. Lisää palat vesimelonia tikun molempiin päihin.