Laskiaisletut

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
annosta

Unohda hetkeksi laskiaispullat ja testaa laskiaislettuja! Näiden rakentaminen on yhtä helppoa kuin niiden syöminenkin: laita vain hilloa ja kermavaahtoa ohukaisten väliin! Voit käyttää kahta lettua tai tehdä keikkuvan korkean pinon kuten kuvassa. 

Raaka-aineet

kuohu- tai vispikermaa

tomusokeria

vaniljasokeria tai -vaniljajauhetta

Atria ohukaisia

hilloa

vadelmia tai muita marjoja

(paahdettuja mantelilastuja)

Valmistusohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta tomu- ja vaniljasokerilla.
  2. Lämmitä letut mikrossa tai paistamalla ne pannulla rasvassa.
  3. Kokoa laskiaisletut laittamalla kahden letun väliin hilloa, vadelmia ja kermavaahtoa.
  4. Koristele halutessasi paahdetuilla mantelilastuilla.