Helpot fajitakset jauhelihalla
Tällä reseptillä valmistuvat maukkaat ja helpot jauhelihafajitakset airfryerissä! Airfryer tekee ruoanlaitosta nopeaa ja vaivatonta, samalla kun lopputulos kypsyy ihanan rapeaksi. Jauheliha maustetaan meksikolaiseen tyyliin, ja yhdessä kirsikkatomaatti-papusalsan kanssa tästä annoksesta voi tulla jopa uusi arjen suosikki.
Raaka-aineet
3 kpl paprikaa
1 kpl sipuli
1 rkl öljyä
1 pkt Atria Kevyt Jauheliha 9,5% 400g
4 rkl fajita-mausteseosta
100 g jääsalaattia
8 kpl tortillaleipiä
150 g ranskankermaa
jalapenoja maun mukaan
Kirsikkatomaatti-papusalsa
250 g kirsikkatomaatteja
2 kpl valkosipulinkynttä
0,5 kpl ruukku korianteria
1 rkl öljyä
1 rkl limemehua
0,5 tl suolaa
250 g mustapapuja
Valmistusohje
- Leikkaa paprikat ja sipuli suikaleiksi, laita airfryerin koriin ja kypsennä kerran välissä sekoitellen 180 asteessa noin 10 minuuttia. Nosta tarjoiluastiaan ja valuta päälle öljyä.
- Valmista salsa kasvisten kypsyessä. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan, laita siivilään ja anna valua. Kuori ja hienonna valkosipulit. Hienonna korianteri varsineen. Sekoita valkosipulit, korianteri, öljy, limemehu, suola ja sokeri kulhossa. Valuta pavut ja lisää kirsikkatomaattien kanssa kulhoon. Sekoita hyvin ja jätä maustumaan.
- Avaa Atria Kevyt Jauheliha 9,5% paketti ja leikkaa jauheliha pakkauksessaan veitsellä kuutioiksi. Kumoa kuutiot airfryerin koriin ja ripota päälle 2 rkl fajita-mausteseosta. Kypsennä 180 asteessa 10 minuuttia. Sekoita kypsentämisen puolessavälissä ja ripota päälle vielä 2 rkl mausteseosta.
- Jauhelihan kypsyessä huuhtele ja valuta salaatti. Lämmitä tortillaleivät esim. mikrossa ja kata salaatin kanssa pöytään. Laita tarjolle myös ranskankerma, makusi mukaan jalapenoja, kirsikkatomaatti-papusalsa ja paprika-sipulipaistos. Kippaa kypsä jauheliha tarjoiluastiaan ja laita tarjolle.