Cocktailpala possusta

Työaika 20 min Kokonaisaika 20 min
4 annosta
Cocktailpala_possusta.jpeg

Tämä herkullinen cocktailpala yhdistää mehukkaan porsaanlihan kevyisiin lisukkeisiin. Resepti on suunniteltu Sydänmerkki-kriteerien mukaisesti, joten se on paitsi herkullinen myös hyvä valinta sydämelle. Täydellinen herkku arkeen tai juhlaan!

Raaka-aineet

1 pkt Atria Possun Sisäfilee Naturell n500g

1 rs Atria Kunnon Arki Vegeperunasoselaatikko 350g

kirsikkatomaatteja

ruohosipulia

pippuria ja suolaa myllystä

öljyä paistamiseen

Valmistusohje

  1. Poista possun sisäfileestä ylimääräiset kalvot veitsellä ja leikkaa siitä pieniä pihvejä.
  2. Paista pihvejä kuumalla paistinpannulla öljyssä muutama minuutti per puoli, kunnes pihvit ovat kypsiä.
  3. Ripauta päälle hieman suolaa ja mustapippuria.
  4. Lämmitä perunasoselaatikko ja laita se pursotinpussiin.
  5. Laita kypsät possun sisäfileepihvit vadille, pursota pihvien päälle perunasosetta ja laita puolikkaita kirsikkatomaatteja perunasoseen päälle. Ripottele annoksen päälle pieneksi hakattua ruohosipulia.