Cocktailpala possusta

Tämä herkullinen cocktailpala yhdistää mehukkaan porsaanlihan kevyisiin lisukkeisiin. Resepti on suunniteltu Sydänmerkki-kriteerien mukaisesti, joten se on paitsi herkullinen myös hyvä valinta sydämelle. Täydellinen herkku arkeen tai juhlaan!
Raaka-aineet
1 pkt Atria Possun Sisäfilee Naturell n500g
1 rs Atria Kunnon Arki Vegeperunasoselaatikko 350g
kirsikkatomaatteja
ruohosipulia
pippuria ja suolaa myllystä
öljyä paistamiseen
Valmistusohje
- Poista possun sisäfileestä ylimääräiset kalvot veitsellä ja leikkaa siitä pieniä pihvejä.
- Paista pihvejä kuumalla paistinpannulla öljyssä muutama minuutti per puoli, kunnes pihvit ovat kypsiä.
- Ripauta päälle hieman suolaa ja mustapippuria.
- Lämmitä perunasoselaatikko ja laita se pursotinpussiin.
- Laita kypsät possun sisäfileepihvit vadille, pursota pihvien päälle perunasosetta ja laita puolikkaita kirsikkatomaatteja perunasoseen päälle. Ripottele annoksen päälle pieneksi hakattua ruohosipulia.