Atria Nyhtöpossu Karamelli n1,3kg

Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Nyhtöpossu Karamellisella makumaailmalla uunivalmiissa paistopussissa on slow food -ystävien ehdoton ykkösvalinta. Valmistus on helppoa, koska liha on maustettu ja pakattu valmiiksi paistopussiin, jolloin se täytyy vain laittaa uuniin ja odottaa maukkaan aterian valmistumista täysin itsestään. Nyhtöpossu kypsennetään uunissa miedolla lämmöllä. Uunivalmistuksessa fariinisokeria sisältävä maustekastike paahtaa possun niskalle herkullisen karamellisoituneen pinnan.

Ainesosat

Viljaporsaan niska (77 %), vesi, fariinisokeri, rypsiöljy, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), jodioitu suola, sokeri, mausteet (mm. valkosipuli, chili, laakerinlehti, juustokumina), tomaattijauhe, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 331, aromit (mm. paprika), muunnettu maissitärkkelys, savuaromi, hydrolysoitu maissiproteiini, sakeuttamisaine ksantaanikumi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 736 kJ
Energia 177 kcal
Rasva 12 g
josta tyydyttynyttä 4,2 g
Hiilihydraatit 4,1 g
josta sokeria 3 g
Ravintokuitu 0,2 g
Proteiini 14 g
Suola 1,1 g

Valmistusohje

Ota liha pakkauksessaan huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 150°C. Laita liha pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita pelti uunin alatasolle ja kypsennä 3-4 tuntia. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana, jotta lihan pinta ruskistuu. Ota pakkaus varovasti pois uunista ja anna vetäytyä 10 min. Varmista heti kypsennyksen jälkeen, että lihan sisälämpötila on vähintään +70 °C. Kaada lihaliemi pakkauksesta talteen. Revi liha. Kaada lihaliemi revityn lihan päälle. Paketista olevasta liemestä voit myös tehdä kastikkeen: Kaada liemi kattilaan, lisää kerma ja keitä kasaan.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?