Atria Yhden Pannun Pippuripossu Fileestä 400g

Liha on aina kotimaista
Atria Yhden Pannun pippuripossu on possun fileestä valmistettava helppo arkiruoka. Tuotteen pääraaka-aineena on nopeasti kypsyvä, vähärasvainen ja murea possun ulkofilee sopivan reiluiksi suikaleiksi leikattuna. Paista lihat kastikkeessaan pannulla ja lisää ohjeen mukaan kerma, vesi ja riisi. Hauduta kätevästi yhdellä pannulla valmis ateria. Atrian Yhden Pannun ateriat helpottavat ruuanlaittoa ja varmistavat onnistumista!

Ainesosat

Viljaporsaan ulkofilee (58 %), vesi, rypsiöljy, dekstroosi, mausteet (mm. musta-, mauste- ja valkopippuri, valkosipuli, chili, korianteri, paprika, juustokumina, inkivääri), jodioitu suola, aromit (mm. paprika), happamuudensäätöaineet (E 326, sitruunahappo, E 262), maltodekstriini, karamellisoitu sokeri, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), hapettumisenestoaine E 331, sokeri, muunnettu maissitärkkelys, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 651 kJ
Energia 156 kcal
Rasva 9,4 g
josta tyydyttynyttä 1,7 g
Hiilihydraatit 4,7 g
josta sokeria 2,5 g
Ravintokuitu 0,6 g
Proteiini 13 g
Suola 2 g

Valmistusohje

Ota lihat huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista lihat kevyesti isolla paistinpannulla tai kattilassa. Lisää pannulle 4 dl vettä, 2 dl kermaa ja 1,5 dl riisiä. Kypsennä miedolla lämmöllä n. 15 min, välillä sekoittaen. Voit kokeilla riisin sijaan myös pastaa (3 dl).

Oliko tämä tuote sinun makuusi?