Atria Yhden Pannun Pippuripossu Fileestä 400g

Atria Yhden Pannun pippuripossu on possun fileestä valmistettava helppo arkiruoka. Tuotteen pääraaka-aineena on nopeasti kypsyvä, vähärasvainen ja murea possun ulkofilee sopivan reiluiksi suikaleiksi leikattuna. Paista lihat kastikkeessaan pannulla ja lisää ohjeen mukaan kerma, vesi ja riisi. Hauduta kätevästi yhdellä pannulla valmis ateria. Atrian Yhden Pannun ateriat helpottavat ruuanlaittoa ja varmistavat onnistumista!

Ainesosat
viljaporsaan ulkofilee (58 %), vesi, rypsiöljy, dekstroosi, mausteet (mm. musta-, mauste- ja valkopippuri, valkosipuli, chili, korianteri, paprika, juustokumina, inkivääri), jodioitu suola, happamuudensäätöaineet (E 326, sitruunahappo, E 262), maltodekstriini, aromit (mm. paprika), karamellisoitu sokeri, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), hapettumisenestoaine E 331, sokeri, muunnettu maissitärkkelys, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
651 kJ
Energia
156 kcal
Rasva
9,4 g
josta tyydyttynyttä
1,7 g
Hiilihydraatit
4,7 g
josta sokeria
2,5 g
Ravintokuitu
0,6 g
Proteiini
13 g
Suola
2 g
Valmistusohje
Ota lihat huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista lihat kevyesti isolla paistinpannulla tai kattilassa. Lisää pannulle 4 dl vettä, 2 dl kermaa ja 1,5 dl riisiä. Kypsennä miedolla lämmöllä n. 15 min, välillä sekoittaen. Voit kokeilla riisin sijaan myös pastaa (3 dl).