Atria Viljaporsaan Juhlakinkku pakaste n7kg

Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Perhetilan Viljaporsaan juhlakinkku on noin seitsemän kilon pakastekinkku. Perhetilan kinkku on kasvatettu ilman antibiootteja ja pakkauksesta pystyt näkemään juhlakinkkusi alkuperän aina maatilalla saakka. Juhlakinkku on joulupöydän kunkku.

Ainesosat

viljaporsaan kinkku 85 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451). Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 924 kJ
Energia 223 kcal
Rasva 18 g
josta tyydyttynyttä 6,2 g
Proteiini 15 g
Suola 1,8 g

Valmistusohje

Poista pakkaus ja potkasuojus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan, ei kuitenkaan luuhun saakka. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 – 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. Suuren kinkun sulatus voi viedä 3-4 päivää.
Jääkinkku: Pidä jäistä kinkkua vedessä hetki, jotta saat irrotettua pakkauksen ja potkasuojuksen. Kypsennä kinkkua 100 °C uunissa pari tuntia, kunnes saat lihalämpömittarin paikoilleen. Varaa paistoaikaa tuplasti sulaan kinkkuun verrattuna. Kypsennä 100 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?