Atria Uunivalmis Joulukinkku n1,5kg
Atrian Uunivalmis joulukinkku on pieni noin kahden kilon kokoinen vähärasvainen possun joulukinkku. Possun kokonainen sisäpaisti on pakattu uuninkestävään paistopakkaukseen. Paistopakkaus varmistaa, että kinkku pysyy mehevänä kypsennyksen loppuun asti. Varmista haluamasi kypsyys paistomittarilla. Paistopakkaus varmistaa, että kinkku pysyy muodossaan paistamisen ajan ja siksi paistissa ei ole joulukinkuista tuttua verkotusta ympärillä. Paistamista ja kuorrutusta vaille valmis joulukinkku. Tämän helpommaksi ei joulukinkun valmistaminen voi tulla. Uunivalmis joulukinkku on vähärasvainen ja merkitty sydänmerkillä. Sydänmerkki-tuote on terveellisempi valinta omassa tuoteryhmässään.
Ainesosat
Viljaporsaan sisäpaisti (87 %), vesi, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), jodioitu suola, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 331, muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaine ksantaanikumi, aromi. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
420 kJ
Energia
100 kcal
Rasva
2,4 g
josta tyydyttynyttä
0,9 g
Hiilihydraatit
1,1 g
josta sokeria
0,3 g
Proteiini
18 g
Suola
0,73 g
Valmistusohje
Ota liha pakkauksessaan huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 150 °C. Laita liha pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita pelti uunin alatasolle ja kypsennä n. 2 tuntia. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä paistomittaria. Älä avaa pakkausta, vaan työnnä mittari kalvon läpi lihan paksuimpaan kohtaan ja kypsennä liha +70 °C:een. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana, jotta lihan pinta ruskistuu. Ota pakkaus varovasti pois uunista ja anna vetäytyä 10 min. Ellet käyttänyt paistomittaria, varmista heti kypsennyksen jälkeen, että lihan sisälämpötila on vähintään +70 °C.
Kypsennyksen jälkeen nosta liha toiseen astiaan ja jäähdytä. Viipaloi ja tarjoile kylmänä, kuten joulukinkut yleensä. Ota paistoliemi talteen ja käytä kastikkeen tekoon.
Kypsennyksen jälkeen nosta liha toiseen astiaan ja jäähdytä. Viipaloi ja tarjoile kylmänä, kuten joulukinkut yleensä. Ota paistoliemi talteen ja käytä kastikkeen tekoon.