Atria Uunivalmis Murea Kalkkunan Juhlafilee n1kg

Liha on aina kotimaista
Uunivalmis murea kalkkunan juhlafilee on juhlapöydän herkku. Valmistat murean kalkkunan fileen helposti uunissa. Liha kannattaa ottaa pakkauksessaan huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 150°C. Laita liha pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita pelti uunin alatasolle ja kypsennä 2 tuntia. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana, jotta lihan pinta ruskistuu. Ota pakkaus varovasti pois uunista ja anna vetäytyä 15 min. Avaa pakkaus varovasti kuumaa nestettä varoen. Nosta liha viipaloitavaksi toiseen astiaan ja käytä paistoliemi kastikkeen tekoon tai viipaloi lihasuoraan paistoliemeen. Eläinten hyvinvoinnista huolehditaan valvotusti Atrian koko ruokaketjussa.

Ainesosat

Kalkkunanfilee (81 %), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, mausteet (sipuli, persilja, mustapippuri), sokeri, aromit, hapettumisenestoaine E 331, maltodekstriini, säilöntäaine E 262, dekstroosi, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Kalkkunanlihan alkuperä Suomi. Voimakassuolainen

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 524 kJ
Energia 125 kcal
Rasva 4,5 g
josta tyydyttynyttä 0,6 g
Hiilihydraatit 1,4 g
josta sokeria 0,7 g
Ravintokuitu 0,1 g
Proteiini 20 g
Suola 1,3 g

Valmistusohje

Ota liha pakkauksessaan huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 150°C. Laita liha pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita pelti uunin alatasolle ja kypsennä 2 tuntia. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana, jotta lihan pinta ruskistuu. Ota pakkaus varovasti pois uunista ja anna vetäytyä 15 min. Avaa pakkaus varovasti kuumaa nestettä varoen. Nosta liha viipaloitavaksi toiseen astiaan ja käytä paistoliemi kastikkeen tekoon tai viipaloi liha suoraan paistoliemeen.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?