Atria Uunivalmis Murea Kalkkunan Juhlafilee n1kg
Uunivalmis murea kalkkunan juhlafilee on juhlapöydän herkku. Valmistat murean kalkkunan fileen helposti uunissa. Liha kannattaa ottaa pakkauksessaan huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 150°C. Laita liha pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita pelti uunin alatasolle ja kypsennä 2 tuntia. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana, jotta lihan pinta ruskistuu. Ota pakkaus varovasti pois uunista ja anna vetäytyä 15 min. Avaa pakkaus varovasti kuumaa nestettä varoen. Nosta liha viipaloitavaksi toiseen astiaan ja käytä paistoliemi kastikkeen tekoon tai viipaloi lihasuoraan paistoliemeen. Eläinten hyvinvoinnista huolehditaan valvotusti Atrian koko ruokaketjussa.
Ainesosat
Kalkkunanfilee (81 %), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, mausteet (sipuli, persilja, mustapippuri), sokeri, aromit, hapettumisenestoaine E 331, maltodekstriini, säilöntäaine E 262, dekstroosi, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Kalkkunanlihan alkuperä Suomi. Voimakassuolainen
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
524 kJ
Energia
125 kcal
Rasva
4,5 g
josta tyydyttynyttä
0,6 g
Hiilihydraatit
1,4 g
josta sokeria
0,7 g
Ravintokuitu
0,1 g
Proteiini
20 g
Suola
1,3 g
Valmistusohje
Ota liha pakkauksessaan huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 150°C. Laita liha pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita pelti uunin alatasolle ja kypsennä 2 tuntia. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana, jotta lihan pinta ruskistuu. Ota pakkaus varovasti pois uunista ja anna vetäytyä 15 min. Avaa pakkaus varovasti kuumaa nestettä varoen. Nosta liha viipaloitavaksi toiseen astiaan ja käytä paistoliemi kastikkeen tekoon tai viipaloi liha suoraan paistoliemeen.